Guldborgsund/Lolland Lokalforening

Velkommen til Red Barnet Guldborgsund/Lolland Lokalforening

Guldborgsund/Lolland Lokalforening er en nyopstartet lokalforening. Vi søger frivillige, der kunne tænke sig at være med til at forme hvordan den fremtidige lokalforening i Guldborgsund/Lolland skal være. Læs herunder om aktiviteterne i lokalforeningen og hvilke frivillige roller du kan engagere dig i.


Småbørnsklubber i Guldborgsund/Lolland Lokalforening

I 2020 har vi opstartet to småbørnsklubber i Nykøbing i samarbejde med Guldborgsund kommune. Den ene finder sted om tirsdagen og den anden om onsdagen.

Som frivillig i Red Barnets Småbørnsklubber er du med til at give småbørnsfamilier et trygt fællesskab, inspiration til udviklende familie-aktiviteter og kendskab til lokalområdet. Som frivillig bliver du en del af et hold af frivillige, som planlægger og organiserer ugentlige aktiviteter for en gruppe af småbørnsfamilier henover et forløb på 3-4 måneder. Mødeaktiviteterne består af en hyggelig aften med rolige aktiviteter, plads til dialog og løbende besøg fra fagprofessionelle fra kommune, eks. en sundhedsplejerske, sprogpædagog, fysioterapeut eller naturvejleder. Du bliver en del af et aktivt og engageret frivilligteam, der kæmper for en fælles vision om at sikre småbørn lige vilkår for et godt liv.

Du kan finde mere information om småbørnsklubberne i Red Barnet her.


Vil du være med til at udvikle og lede Guldborgsund/Lolland Lokalforening?

Vi søger lige nu frivillige, der har lyst til at være med til at udvikle og lede lokalforeningen på tværs af Guldborgsund og Lolland kommune gennem bestyrelsesarbejde.

Som frivillig i bestyrelsen i Guldborgsund/Lolland Lokalforening er du med til at sætte retning og arbejde strategisk og organisatorisk med Red Barnets lokale aktiviteter. Lokalforeningen er Red Barnets lokale repræsentation og arbejder i overensstemmelse med Red Barnets overordnede formål og vision samt Red Barnets vedtægter. Som frivillig i bestyrelsen i lokalforeningen opbygger du værdifuld erfaring, bringer dine egne faglige kompetencer og styrker i spil og får et udvidet lokalt netværk – både fagligt og personligt. Du er med til at sikre de lokale rammer og retninger for lokalforeningens frivillige og de lokale indsatser – gennem arbejde med f.eks. økonomi, HR, lokale samarbejder, partnerskaber og kommunikation. Med din indsats kan vi sammen nå flere børn og familier. 

Du kan læse mere om frivilligt bestyrelsesarbejde i Red Barnet her.


Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at tage fat I os, hvis du har spørgsmål til arbejdet i Guldborgsund/Lolland Lokalforening. Du finder kontaktoplysninger herunder.

 

Vil du være frivillig hos Red Barnet Guldborgsund/Lolland?

Som frivillig i Red Barnet er du med til at hjælpe udsatte børn og deres familier. Brug formularen her, for at sende din ansøgning til specifikke roller. Det er også muligt, at blive kontaktet, med henblik på at finde den rette rolle til dig.

Bliv frivillig hos Red Barnet