Genbrugsbutikken

i Rønne

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Rønne  

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Rønne, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Rønne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Rønne Lokalforening, der også driver en familieoplevesesklub. Du kan læse mere om at være frivillig i Red Barnet på Bornholm

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider. 

Følg Rønne genbrugsbutik på Facebook

Kontakt os

Lille Torv 16
3700 Rønne
Tlf.: +45 25672353

Mail: genbrugronne@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Rønne

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugronne@redbarnet.dk

Åbningstider

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Rønne

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik