Genbrugsbutikken

i Ringkøbing

Velkommen til Red Barnet genbrugbutik Ringkøbing  

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Ringkøbing, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Ringkøbing

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Ringkøbing-Skjern Lokalforening, der også driver en familieoplevesesklub for forældre, som af forskellige grunde har brug for lidt hjælp til at give deres børn gode oplevelser. Du kan læse mere om at være frivillig i Ringkøbing-Skjern Lokalforening. 

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Red Barnet Ringkøbing-Skjern på Facebook

Tak til vores sponsorer

Kontakt os

Vester Strandgade 6A
6950 Ringkøbing
Tlf.: +45 21253545

Facebook: Red Barnet Ringkøbing-Skjern

Åbningstider

Man.-tors. kl. 10-17

Fredag 11-16

Lørdag LUKKET

 

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik