BARNETS BUTIK

i Næstved

Velkommen til BARNETS BUTIK Næstved

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Næstved, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Næstved

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores butik er en del af Næstved Lokalforening, der har en oplevelsesklub for udsatte børn i Næstved. Du kan læse mere om at være frivillig i Næstved Lokalforening

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider. 

Følg genbrugsbutikken i Næstved på Facebook

Følg genbrugsbutikken i Næstved på Instagram

Kontakt os

Ringstedgade 19A, st.

4700 Næstved

Tlf.: 24 41 05 20

Mail: genbrugnaestved@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Næstved

Instagram: Red Barnet genbrugsbutik Næstved

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugnaestved@redbarnet.dk

Se vores åbningstider på Facebook

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Næstved

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i en Red Barnet butik