Genbrugsbutikken

i Kolding

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Kolding

Vi sælger brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Butikken er helt ny. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug. Vi modtager altid meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider. 

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Kolding, i Danmark og resten af verden.  

Frivillig i Kolding

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj. Du skal helst kunne tage en vagt på 4 timer om ugen. 

Vores butik er en del af Kolding Lokalforening, der bl.a. arrangerer oplevelser for udsatte børn i Kolding. 

Følg Kolding genbrugsbutik på Facebook.

Tak til vores sponsorer

Butikken har både nationale og lokale sponsorer. Tusind tak for hjælpen! 

Nationale sponsorer: Name it, Trasborg, City Self-Storage, Elgiganten, DHL, Silvan, Call me.

Lokale sponsorer: Amstrup Skilte, Flügger, Tømrermester Finn Vesterholm, Delpin,, Smurfit Kappa, RE:USE, Lagkagehuset, Buddy, hokagulve,
Koldings Blomsterhus, Bygma, Middelfart Sparekasse, CC Pro Shop, Avanti galleri, Strøh - elektriker, Dagrofa, Klovnen BOBO, Stig Rossen   

Kontakt os

Helligkorsgade 22A

6000 Kolding

Tlf. 51 62 00 32

Mail: genbrugkolding@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Kolding

Åbningstider

Tirsdag - fredag 10.00-17.30
Lørdag 10.00 -14.00

Vil du være frivillig i vores butik?

Som frivillig i vores genbrugsbutik står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning, events og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af. Hver vagt er 4 timer.

Bliv frivillig i genbrugsbutik