Genbrugsbutikken

i København City

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik København City

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i København, nationalt og internationalt. 

Frivillig i København City

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af København Hovedstaden Lokalforening. Du kan læse mere om at være frivillig i København Hovedstaden Lokalforening.

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg København Citys Genbrugsbutik på Facebook 

Følg Københavns City Genbrugsbutik på Instagram

 

Kontakt os

Rosengården 6
1174 København K

Tlf.: +45 24946995

Mail: genbrugcity@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik København City

Instagram: Red Barnet genbrugsbutik København City

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugcity@redbarnet.dk

Se vores åbningstider på Facebook

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik København City

 

 

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik