BARNETS BUTIK

i Hovedgård

Velkommen til BARNETS BUTIK Hovedgård

Vi er Red Barnets ældste genbrugsbutik og har eksisteret siden den 13. september 2002. Vi sælger brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Hovedgård, nationalt og internationalt. Mere specifikt går noget af overskuddet til at afholde en stor juletræsfest for udsatte børn og familier i Hovedgård.

Frivillig i Hovedgård

Vores genbrugsbutik er en del af Hovedgård Lokalforening. Vi har mange aktiviteter, hvor vores genbrugsbutik er vores hovedaktivitet. Har du lyst til at høre mere om vores aktiviteter og eventuelt give en hjælpende hånd, er du velkommen til at kontakte os. Du kan læse mere om at være frivillig i Hovedgård Lokalforening. 

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Hovedgårds genbrugsbutik på Facebook 

Tak til vores sponsorer

Butikken har både nationale og lokale sponsorer. Tusind tak for jeres støtte og hjælp!

Nationale sponsorer: Trasborg, Name it, Elgiganten, Jysk og DHL

 

 

Kontakt os

Horsensvej 12B
8732 Hovedgård

Tlf.: +45 25672355

Mail: genbrughovedgaard@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Hovedgård

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrughovedgaard@redbarnet.dk

 

Se vores åbningstider på Facebook

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Hovedgård

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og lettere rengøring.

Bliv frivillig i en Red Barnet butik