Genbrugsbutikken

i Hedensted

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Hedensted

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Hedensted, nationalt og internationalt. Mere specifikt går noget af overskuddet til at finansiere aktiviteter for udsatte børn og familier i lokalforeningens oplevelsesklub i Hedensted.

Frivillig i Hedensted

Kontakt os endelig, hvis du vil være frivillig i butikken. Er du glad for børn, kan lide at holde orden og skabe overblik, ordne og sortere tøj og udstyr, vejlede kunder, stå ved kassen og hygge med andre søde frivillige kolleger? Så skriv eller ringe til os.  

Vi modtager også meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Vores genbrugsbutik er en del af Hedensted Lokalforening, der laver mange forskellige aktiviteter for at hjælpe de dårligst stillede børn og familier i lokalområdet. Du kan læse mere om at være frivillig i Hedensted Lokalforening.

Følg Hedensteds genbrugsbutik på Facebook. 

  

Kontakt os

Bredgade 2
8722 Hedensted

Tlf.: +45 51448644

Mail: genbrughedensted@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Hedensted

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrughedensted@redbarnet.dk

Se vores åbningstider på Facebook

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Hedensted

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik