BARNETS BUTIK

på Frederiksberg

Velkommen til BARNETS BUTIK Frederiksberg

I BARNETS BUTIK sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i København, nationalt og internationalt.

Frivillig i BARNETS BUTIK

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken - fra kundebetjening til vask og sortering af tøj. Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Vores genbrugsbutik er en del af København Hovedstaden Lokalforening. Du kan læse mere om at være frivillig i København Hovedstaden Lokalforening.

Følg Frederiksberg på Facebook.​

Kontakt os

Vesterbrogade 175
1800 Frederiksberg C

Tlf.: 40 13 77 55

Mail: genbrugfrederiksberg@redbarnet.dk

Facebook: facebook.com/redbarnetgenbrugfrederiksberg

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10-17.30

Lør. kl. 10-14

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i en genbrugsbutik