BARNETS BUTIK

på Frederiksberg

Velkommen til BARNETS BUTIK Frederiksberg

I BARNETS BUTIK sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i København, nationalt og internationalt.

Frivillig på Frederiksberg

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken - fra kundebetjening til vask og sortering af tøj. Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Vores genbrugsbutik er en del af København Hovedstaden Lokalforening. Du kan læse mere om at være frivillig i København Hovedstaden Lokalforening.

Følg Barnets butik på Frederiksberg på Facebook.

Kontakt os

Vesterbrogade 175
1800 Frederiksberg C

Tlf.: 40 13 77 55

Mail: genbrugfrederiksberg@redbarnet.dk

Instagram: Red Barnets genbrugsbutik Frederiksberg

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Frederiksberg

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugfrederiksberg@redbarnet.dk

 

Se vores åbningstider på Facebook

 

 

Facebook:

Red Barnet genbrugsbutik Frederiksberg

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i en Red Barnet butik