BARNETS BUTIK

i Fredericia

Velkommen til BARNETS BUTIK Fredericia 

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er renset, afprøvet og klar til brug. Så alt er fuldstændig klar til brug. 

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Fredericia, i Danmark og resten af verden.  

Frivillig i Fredericia

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj. Vi har det hyggeligt sammen, og du bliver en del af et nyt og godt fællesskab. 

Vores genbrugsbutik er en del af Fredericia Lokalforening, der også driver to familieoplevesesklubber med aktiviteter for de dårligst stillede børn og familier i lokalområdet. Vi laver sommerlejr for børn og meget andet. Du kan læse mere om at være frivillig i Fredericia Lokalforening.

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Fredericia genbrugsbutik på Facebook

Kontakt os

Danmarksgade 21
7000 Fredericia
Tlf. 51 62 00 17

Mail: genbrugfredericia@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Fredericia

Instagram: Red Barnet genbrugsbutik Fredericia

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugfredericia@redbarnet.dk

Se vores åbningstider på Facebook

 

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Fredericia

Vil du være frivillig i Fredericia?

Som frivillig i vores genbrugsbutik står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i en Red Barnet butik