Blodbad truer Syriens børn!

Du kan være med til at redde liv – i dag

Blodbad truer Syriens børn! Du kan være med til at redde liv – i dag

Støt Red Barnets arbejde
Så hjælper du både akut og med at sikre børn en sikker fremtid

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Mad
    For 200 kr. kan vi sikre mad til en familie i 5 dage i Syrien

Syrienkrigens endelige opgør udspiller sig netop nu i byen Idlib. For alt for mange små piger og drenge vil kampene betyde enden på et liv, der ikke har budt på andet end krig, død og elendighed.

Hvad er det, der foregår i Idlib?
Netop nu er en katastrofe af hidtil usete dimensioner under opsejling i Syrien. Den truer med at overgå alt, hvad det borgerkrigshærgede land nogensinde har oplevet.

Kampstyrker er begyndt at nærme sig Idlib-provinsen. Mange mener, angrebet vil blive krigens endelige opgør. Og dermed det absolut blodigste.

Red Barnet arbejder på højtryk for at hjælpe. Vi ved nemlig, at under tidligere angreb er andre byer blevet bombet fuldstændig i ruiner. Derfor kan kampene få fatale konsekvenser for de knap 3 millioner mænd, kvinder og børn, der netop nu befinder sig i Idlib. Mange af dem er flygtet fra Syriens øvrige provinser. Nu har de ingen andre steder at tage hen.

SMS HJÆLP til 1220 og støt med 150 kr. nu!

Gør en forskel for børn, der aldrig har kendt andet end krig
Potentialet for et altomfattende blodbad er virkeligt og ikke til at komme uden om. Tusinder af civile risikerer at blive dræbt eller såret, heriblandt et alt, alt for højt antal børn. Når de voksnes bomber og raketter fyger, må alt for mange små piger og drenge betale den højeste pris – deres liv. Et liv, som i syv lange år ikke har budt dem andet end krig, vold og ødelæggelse.

Du kan være med til at gøre en forskel for børnene, der er fanget i dette mareridt. De har brug for mad, vand, lægehjælp og medicin.

Giv et bidrag til Red Barnet og støt vores arbejde for at redde børn. Børn som dem, der netop nu afventer deres skæbne i Idlib.


Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.

Hvordan hjælper du børnene, når du støtter Red Barnet?
Når du støtter Red Barnet, støtter du vores indsats for de børn, der har allermest brug for hjælp.

Siden krigen begyndte i Syrien i marts 2011, har vi hjulpet børn og familier inde i selve landet, i belejrede områder, i flygtningelejre og i nærområderne.

Med bidrag fra støtter som dig har vi hjulpet mere end 3,3 millioner mennesker i Syrien, herunder mere end 2,1 millioner børn.

Sammen med dig kan vi give livreddende hjælp i form af mad, vand, medicin og et trygt sted at sove. Men vi kæmper også for, at Syriens børn kan få lov til at gå i skole og modtage hjælp til at bearbejde de voldsomme traumer og oplevelser, krigen giver dem.

SMS HJÆLP til 1220 og støt med 150 kr. nu!