Hjælp Syriens børn!

5 millioner har NETOP NU brug for hjælp

Hjælp Syriens børn! 5 millioner har NETOP NU brug for hjælp

Giv et bidrag nu
Vi arbejder på højtryk for at hjælpe børnene - og DU kan være med!

Så langt rækker din støtte på 256 kr.

  • icon
    Hygiejnekit
    For 256 kr. kan vi sikre et hygiejnekit til en familie, som kan hjælpe med at forebygge sygdomme.

Konflikten i Syrien har nu raset i otte år. I den tid er 4 millioner børn kommet til verden. De vokser op uden at kende andet end krig, frygt og død. Red Barnet er til stede og hjælper – men vi har brug for din støtte. 

En hel generation af syriske børn vokser op uden at have prøvet at leve i et land uden krig. Urolighederne brød ud i foråret 2011, og her otte år efter er situationen stadig en af de værste humanitære kriser i verden lige nu. Børn på flugt fra ISIS har set og oplevet ting, som intet barn burde.

Red Barnet har foreløbigt hjulpet flere end 2 millioner børn i Syrien. Vi arbejder fortsat på højtryk for at hjælpe. Og DU kan være med.

Gør en forskel for de børn, der har allermest brug for vores hjælp – giv et bidrag nu! 

SMS 'MEDICIN' til 1912 og støt med 129 kr. nu!

Takket være de bidrag – både store og små – Red Barnet får ind fra helt almindelige danskere, har vi været i stand til at yde en massiv og helhedsorienteret indsats i Syrien, lige siden konflikten startede. Vi er til stede og kæmper for at nå frem til børnene med blandt andet:

• Mad
• Vand
• Medicin
• Husly

Derudover driver vi vores ”Child Friendly Spaces”, hvor børnene i trygge rammer kan bearbejde traumerne over de voldsomme ting, de har været igennem, ligesom vi støtter skolegang, uddannelsesaktiviteter og uddeler skolemateriale.

Dét arbejde er kun muligt med opbakning fra mennesker som dig. På vegne af børnene, tak for din støtte.  


Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.