forandringspartner

trasborg x red barnet

Hvad har genbrug af tøj og Red Barnet egentlig med hinanden at gøre? En hel del faktisk. Hos Red Barnets forandringspartner Trasborg har dygtige folk over de sidste 100 år specialiseret sig i indsamling af genbrugstøj og genanvendelse af brugte tekstiler. Det sker ud fra et ønske om at skabe bæredygtige løsninger. I Red Barnet arbejder vi, ligesom Trasborg, for langsigtede og bæredygtige løsninger for børn.  

Red Barnet og Trasborg er enige om, at miljømæssig og social bæredygtighed går hånd i hånd. Klimabelastninger skaber naturkatastrofer, sender flere børn og familier på flugt og er på den måde med til at forhindre, at børn får mulighed for at leve op til deres fulde potentiale. Og det er netop dét, vi i Red Barnet sammen med vores forandringspartner Trasborg vil være med til at lave om på. 

Vi har været i det her samarbejde med Red Barnet i en årrække nu, og for mig giver det rigtig meget mening. Red Barnet har en vision om at skabe en bedre verden for børn, og det har vi også. Jeg mener, at vi, der driver virksomheder, har et fælles ansvar. Vi når meget længere ved at indgå et samarbejde med en organisation som Red Barnet. Her ved jeg, at vores engagement og vores økonomiske bidrag redder og hjælper børn verden over.

Sådan bidrager Trasborg til Red Barnets arbejde: 

  • Trasborg støtter årligt Red Barnets arbejde for børn i udsatte positioner i Danmark og ude i verden med et stort økonomisk beløb. 
  • Med Trasborgs store ekspertise indenfor genbrug og genanvendelige tekstiler, støtter de løbende Red Barnets genbrugsbutikker med logistik og sparring.