forandringspartner

Toms X Red barnet

I Danmark lever tusindvis af børn i fattigdom. Mange børn er ikke i nærheden af det, som andre børn tager for givet. Det kan være alt fra at deltage i børnefødselsdage, komme på sommerferie eller få madpakke med i skole sidst på måneden. Børnene kan føle sig anderledes og udenfor de fællesskaber, som de møder til daglig. Toms Gruppen ønsker især at give en håndsrækning til disse børn, og derfor donerer de blandt andet til Red Barnets nationale indsats Børnefattigdom og afsavn. Red Barnets frivillige har ansvaret for at afholde vigtige aktiviteter og ferielejre, som hjælper børn ind i gode og trygge fællesskaber. 

Børn har altid haft en særlig plads i hjertet hos Toms. Vi har blandt andet i mere end 15 år støttet arbejdet for at beskytte kakaofarmernes børn i Afrika gennem skolegang, uddannelse i børns rettigheder og trivsel. Vi har set, hvordan denne indsats er med til at skabe en tryg opvækst og bedre livsvilkår for børnene.

Gennem donationer og en række forskellige indsatser, sammen med engagerede medarbejdere, vil Toms Gruppen løbende rejse midler, som blandt andet går til Red Barnets vigtige arbejde herhjemme og ude i verden.

Udover en årlig fast donation har Toms Gruppen bl.a. bidraget med følgende indsatser: 

  • Toms Challenge: Medarbejdere løber, cykler og går til fordel for Red Barnet med formålet at sætte motion, fællesskab og trivsel i fokus. Toms Challenge afsluttes med en donation til Red Barnet.  
  • Salg af Toms julekalender hvor et fast beløb pr. solgt kalender doneres til Red Barnet. 
  • Toms donerede i 2022/23 et stort økonomisk beløb til vinterhjælp til de familier, der var hårdest ramt af inflationen og de stigende energipriser. 
  • Toms støtter Red Barnet, når katastrofen indtræffer. Toms har bl.a. doneret et stort beløb i forbindelse med krigen i Ukraine. 
  • Toms’ medarbejdere opfordres til at donere deres julegave til Red Barnet. 
  • Toms har doneret slik til hyggestunder på Red Barnets ferielejre.