forandringspartner

brøndby if x red barnet

Alt for mange børn i Danmark føler sig alene og savner at være en del af et fællesskab, som kan være afgørende for deres trivsel, selvtillid og udvikling. Netop fællesskabet er en vigtig kerneværdi for både Brøndby IF, fanafdelingen og Red Barnet. I samarbejdet kan vi gennem aktiviteter for børn i udsatte positioner, invitere dem ind og blive en del af et større positivt fællesskab.   

Vi mener, at alle børn har brug for at føle sig som en del af et fællesskab, og derfor har vi rakt hånden ud til Red Barnet og indgået dette strategiske samarbejde. Vi ønsker at bidrage til Red Barnets arbejde - ikke blot økonomisk, men også gennem aktiviteter, hvor vi kan få børn, der står alene til at blive en del af et større fællesskab.

Brøndby IF og fanafdelingen bidrager med mange aktiviteter, som alle er med til støtte og skabe fokus på vores fælles mærkesag – her er nogle eksempler:  

  • Auktion med Match Worn-trøjer, hvor børn tilknyttet Red Barnet Vestegnen lavede tegninger til spillernes trøjer. 
  • Brøndby IF og fanafdelingen samlede ind til Red Barnets landsindsamling til hjemmekamp på Brøndby Stadion. 
  • Brøndby IF og fanafdelingen bidrager til Red Barnets katastrofeindsamlinger og har blandt andet samlet ind sammen med fans til børn berørt af jordskælvet i Syrien/Tyrkiet og krigen i Ukraine. 
  • Brøndby lavede en t-shirt Hvert skridt tæller’, der blev solgt til fordel for Red Barnet.