Vi er glade for Danidas anerkendelse af vores arbejde

03-07-2017
NYHED

Vi er glade for Danidas anerkendelse af vores arbejde

Udviklingsminister Ulla Tørnæs har netop præsenteret Danidas nye strategiske partnerskaber og den medfølgende Danida-rammebevilling, som strækker sig over de kommende fire år. Ministeren sender 230 millioner kroner ekstra til verdens fattigste og mest udsatte, og Red Barnets arbejde anerkendes med en øget årlig bevilling.

- Det er en glædelig nyhed at den samlede partnerskabsbevilling får yderligere 230 millioner kroner. Det er der brug for, hvis Danmarks skal være med at løfte situationen for de millioner af børn og voksne i verden, der lever i fattigdom og krig, og indfri verdensmålene, som vi har være med til at skrive under på, siger Red Barnets generalsekretær Jonas Keiding Lindholm.

Han glæder sig samtidig over den anerkendelse, som Red Barnet modtager i form af en øget bevillig til organisationens arbejde i de kommende fire år.

- I Red Barnet er vi gode til at gøre det, vi er sat i verden for. Det glæder mig at se, at Udenrigsministeriet anerkender vores rolle og ekspertise i forhold til at hjælpe det historisk høje antal børn fanget i krig og konflikt og piger, som bliver holdt tilbage af konservative normer og diskrimination, og på den baggrund øger den årlige bevilling til Red Barnet, siger Red Barnets generalsekretær Jonas Keiding Lindholm.

- Det har været en lang proces at nå hertil, men jeg sætter pris på den omhu og de kræfter, som ministeriet har lagt i den nye udviklingspolitiske strategi gennem nye rammeaftaler for ngo'er - processen har været grundig og åben, og det værdsætter vi, siger Jonas Keiding Lindholm.