STINE A Jewelry støtter Red Barnet

08-11-2018
NYHED

I dag lancerer STINE A Jewelry i samarbejde med Red Barnet fire magiske smykker. Overskuddet går til Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn.

De nye smykker er limited edition, og man kan købe en af de populære Love Boxes med et smukt mix af øreringe og et lækkert Rainbow armbånd, og samtidig støtte Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn i Danmark og resten af verden.

- Alle børn har ret til et godt liv fyldt med kærlighed, og Red Barnet gør et kæmpe arbejde for at hjælpe og styrke børn, der har det svært. Derfor er det en kæmpe ære at indgå dette samarbejde, og jeg er utrolig glad for og stolt af, at STINE A Jewelry kan hjælpe med at sætte fokus på den vigtige sag. Personligt betyder sagen utrolig meget for mig. Alt for mange børn og unge mangler trygge rammer, gode rollemodeller og et solidt netværk, siger Stine Andersen Johansen, ejer og designer i STINE A Jewelry.

Stines egen barndom var præget af utryghed, manglende familiefølelse og omsorg. Gennem det meste af sin opvækst var hun omgivet af skænderier, alkohol og psykisk vold. Det var en opvækst, der gav følelsen af aldrig at være god nok, og hun søgte konstant kærlighed og omsorg fra sit øvrige netværk. Stine kæmpede dengang med lavt selvværd – og det gør hun stadig den dag i dag.

Foruden sit store netværk af veninder knyttede Stine også tætte bånd til en ven af familien: sin reservemor. Hun lyttede, støttede og gav Stine den omsorg, hun savnede fra sine forældre og hos hende, fik Stine roen til at være sig selv og oplevede følelsen af ubetinget kærlighed.

- Nutidens børn og unge er vores fremtid. Derfor skal vi passe rigtig godt på dem og lade dem vide, de er elsket ubetinget. På grund af manglerne i min egen opvækst gør jeg alt for at skabe de bedste rammer for min egen datter. Jeg taler med hende og støtter hende i hendes kreativitet og skøre påfund og giver hende ubetinget kærlighed, siger Stine Andersen Johansen.

Om samarbejdet med Red Barnet siger designeren:

- Man giver jo typisk smykker til en person, man deler et specielt bånd med, har oplevet noget særligt sammen med eller føler stor kærlighed til. At man nu har mulighed for både at udtrykke de følelser og samtidig styrke sårbare børn, er da fantastisk. Det er et samarbejde, jeg kun kan være fantastisk stolt af.

Red Barnet-smykkerne består af to smykkeæsker: et skønt og farverigt Rainbow-armbånd med smukke ædelsten og en klassisk, delikat Love Box med mix af tre fine øreringe – to produkter som kendetegner STINE A Jewelry og det unikke mix’n’ match-univers.

Smykkerne lanceres idag torsdag d. 8. november og sælges hos STINE A Jewelry på webshoppen stinea.dk og hos STINE A Jewelry forhandlere i hele Danmark.