Nyheder

STINE A Jewelry laver ny kollektion til fordel for Red Barnet

For andet år i træk lancerer STINE A Jewelry en mini-kollektion i samarbejde med Red Barnet. En del af overskuddet fra salget af smykkerne går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og resten af verden.

Nu er der mulighed for at købe et fint armbånd eller øreringe fra STINE A Jewelry og samtidig støtte Red Barnets arbejde for de mest udsatte børn. STINE A Jewelry lancerer nu sin anden kollektion af limited edition-smykker sammen med Red Barnet.

Samarbejdet mellem børneorganisationen og STINE A Jewelry startede i julen 2018, og overskuddet fra sidste års kampagne har bl.a. bidraget til, at endnu flere børn kunne få gode oplevelser på Red Barnets ferielejre i sommer. STINE A Jewelrys donation svarer til, at 250 børn fra udsatte familier kunne tage del i fællesskabet på ferielejrene.

– Oven på sidste års succes var jeg slet ikke i tvivl om at gentage samarbejdet med Red Barnet. Vi er fulde af beundring over for det store arbejde Red Barnet gør, og det gør mig lykkelig, at vi kan bidrage til det arbejde. Jeg håber, at vores smykker endnu engang kan være med til at udtrykke kærlighed til et andet menneske ved at give et smykke i gave, men samtidig også bidrage til at hjælpe en masse børn, siger Stine Andersen Johansen, ejer og designer i Stine A Jewelry.

Stines egen motivation for at indgå samarbejde med Red Barnet bunder i, at hendes egen barndom var præget af utryghed, manglende familiefølelse og omsorg. Hun har mærket på egen krop, hvor vigtigt det er at vokse op i et miljø, hvor der er hjerterum, overskud og ressourcer til kram og omsorg.

– På trods af en urimelig start på tilværelsen er der heldigvis mange børn, der klarer sig, fordi de får en udstrakt, hjælpende hånd – nogle gange skal der ikke mere til. Jeg ønsker ikke, at børn skal vokse op, som jeg selv gjorde, og jeg kan se på min egen datter, hvor vigtigt de rigtige rammer er for hende og hendes opvækst, siger Stine Andersen Johansen.

Smykkerne sælges i et begrænset antal og består af to smykkeæsker: et fint Rainbow-armbånd med smukke ædelsten til 365 kr. og en klassisk Love Box med mix af tre fine øreringe til 460 kr. – to produkter, som kendetegner STINE A Jewelry og det unikke mix & match-univers.

Smykkerne lanceres mandag d. 4. november 2019 og sælges på STINE A Jewelrys webshop stinea.dk og hos STINE A Jewelry forhandlere i hele Danmark.