Red Barnets ’Grin til Gavn’-show afviklet for fulde sale og flot overskud

09-01-2020
NYHED

I december afholdt Red Barnet for første gang selv comedyshowet ’Grin til Gavn’, som er afløseren for det historiske og populære velgørenhedsshow Comedy Aid. Det skete for udsolgte sale og med et stort overskud, som kommer udsatte børn til gode.

Den 27. december stod i humorens tegn, da 15 danske komikere og de to værter Michael Schøt og Christian Fuhlendorff afbrød deres juleferie og gik på scenen i den gode sags tjeneste. Komikerne leverede tre veloplagte comedyshows for fulde huse, og det betyder, at Red Barnet kan se et overskud på bundlinjen på 1.082.562 kroner. Pengene går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og resten af verden.

– Det er første gang, Red Barnet selv står som producent på showet, og vi er vanvittigt stolte af, af vi på tre måneder fik stablet så stærkt et show på benene og dermed videreført den gode tradition. Vi er samtidig dybt taknemmelige for, at danskerne har taget så godt imod showet og har vist så stor opbakning. Og så vil jeg gerne sende en kæmpe tak til alle komikerne, som troede på os hele vejen, og som har lagt en masse kræfter i det her. Uden dem, intet show. Det betyder meget for os og vores arbejde for udsatte børn, siger Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen.

Alle tre shows, som foregik på Bremen Teater i København, var komplet udsolgte uden nogen betalt markedsføring, hvilket vidner om den store interesse, som showet vækker blandt danskerne. Derfor er Red Barnet også rigtig glade for, at showet igen i år og vanen tro blev vist på TV2 Zulu den 1. januar og kan genses på TV2 Play, så endnu flere comedy-fans kan se med.

– Nu skal vi sammen med komikerne evaluere showet, men der er ingen tvivl om, at det er alles ønske, at ’Grin til Gavn’ kommer til Jylland og Fyn i år, så danskerne både øst og vest for Storebælt kan få en underholdende oplevelse og samtidig støtte et godt formål i juledagene, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Da Red Barnet i efteråret overtog det traditionsrige velgørenhedsshow fra FBI (Funny Business Inc.) var det kendt under navnet Comedy Aid. Fra 1993-2008 hed showet ’Talegaver til børn’. Det populære show har altså mere end 25 år på bagen, og Red Barnet har været med siden 2013.