Her er de komikere, der i år
optræder ved Comedy Aid
- i år også i London

28-09-2016
NYHED

Comedy Aid præsenterer endnu engang en perlerække af landets sjoveste komikere. I år for at samle penge ind til Red Barnet og deres humanitære arbejde for børn på flugt. Årets sjoveste velgørenhedsshow kan i år opleves i Aarhus, Vejle, København og som noget helt særligt på The Comedy Store i London.

Martin Høgsted og Anders Grau, der hver lørdag formiddag kan høres på P3 som værter for programmet 'Selskabet', er også værter for årets Comedy Aid. De bliver det stærkt underholdende element, der skal holde sammen på trådene og præsentere de mange danske komikernavne, der i år har valgt at bruge deres tid mellem jul og nytår - samt en dag i januar - på at optræde gratis til fordel for indsamlingen til Red Barnet. Martin Høgsted har selv optrådt ved fleste af de senere års Comedy Aid-shows mens Anders Grau debuterer i rollen som vært.

Christian Fuhlendorff, Sanne Søndergaard, Thomas Hartmann mfl.

Årets program byder på comedy for enhver smag og appellerer således også til den mangfoldighed, som hvert år samles for at opleve Comedy Aid - fra venner og kærestepar over familier til comedy-veteraner, der har været tilstede siden første show for 24 år siden. Den samlede liste af optrædende lyder som følger: Adam & Noah, Anders Fjelsted, Ane Høgsberg, Brian Mørk, Carsten Bang, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Elias Ehlers, Jesper Juhl, Jonas Mogensen, Lasse Rimmer, Martin Nørgaard, Michael Schøt, Mikkel Klint Thorius, Mikkel Rask, Omar Marzouk, Thomas Hartmann samt Torben Chris.

Pengene går til Red Barnets arbejde for børn på flugt

Alle komikere stiller gratis op for at samle så mange penge som muligt ind til Red Barnets arbejde for børn på flugt.
Hver eneste dag er der børn, som flygter fra krig og rædsler i deres hjemland. Lige nu er flere end 60 millioner mennesker i verden på flugt – halvdelen af dem er børn.

'Et liv på flugt kan ændre alt og være fuldstændig ødelæggende for et barn. Det er ganske enkelt tyveri af barndommen og kan få store konsekvenser på længere sigt for børnene. I Red Barnet er vi der for børnene hele vejen. I de lande, som børnene flygter fra, flygter gennem og flygter til. Vi arbejder for at sikre, at børn på flugt kan få en så tryg og god tilværelse som muligt sammen med deres familier. Det er blandt andet det arbejde, pengene fra Comedy Aid 2016 vil gå til', siger Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

I år også i London

Traditionen tro kan Comedy Aid opleves i Aarhus og København samt en særligt udvalgt by, der i år er Vejle. Helt ekstraordinært breder velgørenhedsshowet sig i år udover landegrænserne og kan helt derfor opleves på den legendariske The Comedy Store i London. Dette show henvender sig til de mere end 50.000 danskere, der bor i London samt herboende, der gerne vil gøre noget ekstra ud af Comedy Aid og kombinere det med sightseeing og januarudsalget i den pulserende storby. Showet er på dansk.

Datoer og tidspunkter for årets Comedy Aid 2016 shows er:

• Musikhuset Aarhus, tirsdag den 27. december kl. 15.00 og kl. 20.00
• Vejle Musikteater, onsdag den 28. december kl. 19.00
• Tivoli Hotel & Congress Center, København, fredag den 30. december kl. 15.00 og kl.20.00
• The Comedy Store, London, mandag den 9. januar kl. 20.00

Billetter fås på fbi.dk, der også bliver opdateret med praktiske forhold og rejseforslag til London, som disse etableres.