Doner en del af firmajulegaven til Red Barnet

21-08-2018
NYHED

Et nyt samarbejde mellem Red Barnet og landets største leverandør af firmagaver Metz gør det nu muligt for danske virksomheder at donere en del af årets julegave til Red Barnet. Pengene vil bl.a. gå til julearrangementer for udsatte børnefamilier rundt om i Danmark.

I mange år har det været en tradition for virksomheder at give deres medarbejdere en julegave som en vigtig anerkendelse og tak for indsatsen i året, der næsten er gået.  Danmarks største leverandør af reklamegaver, merchandise og firmajulegaver Metz, har i år i deres store julegavesortiment tilføjet muligheden for at støtte Red Barnet.

- Rigtig mange mennesker og virksomheder vil gerne støtte en god sag, og hvem ønsker ikke at være med til at give udsatte børnefamilier en god jul. Vi har derfor gjort det lettere for vores kunder at bidrage til Red Barnet ved at kombinere en kontant donation med en rigtig fin og eftertragtet Cobra skål fra Georg Jensen. Så bliver det et både-og frem for et enten-eller, siger adm. direktør hos Metz, Claus Hedegaard.

Udsatte børnefamilier har det ofte ekstra svært i julen
For alt for mange udsatte børnefamilier i Danmark er december ikke hjerternes fest, men en måned med hjertebanken af de forkerte grunde.

- Op til jul kan det være ekstra svært for børn i trængte familier, når der ikke er økonomi eller overskud til juletræ, julegaver og juleklip. Børnene oplever at stå uden for fællesskabet, når de føler, at de ikke har samme muligheder som deres kammerater, og derfor er det en hjertesag for Red Barnet at sætte ind med julearrangementer for udsatte familier i vores oplevelsesklubber landet over, så vi er med til at give positive oplevelser og fællesskaber til børnene og deres familier, siger Red Barnets generalsekretær Jonas Keiding Lindholm.

Som gaveleverandør til Danmarks største virksomheder har Metz i mange år været en frontløber inden for CSR og har gennem medlemskabet af FN Global Compact forpligtet sig til at tage et etisk og socialt medansvar for verdens udvikling. Nu ønsker Metz gennem sit nye partnerskab med Red Barnet også at gøre en indsats i Danmark.

- Vi og mange andre virksomheder har i flere år gennem CSR-programmer arbejdet for at skabe fremskridt i nogle af verdens dårligste økonomier. I den proces kan man godt glemme, at der i Danmark også er mennesker, som har brug for hjælp. Som leverandør af firmajulegaver falder det os derfor helt naturligt at støtte Red Barnet som en del af vores julegavesortiment og være med til at give udsatte børnefamilier en god jul. Og det er noget, vi alle er meget stolte af, siger Claus Hedegaard.

Årets donationsjulegave kan fås i tre versioner, så virksomheden alt efter budget kan donere et kontant beløb på mellem 100 og 180 kr. per gave.

Se mere på firmajulegaver hos Metz.