Nyheder

Chokoladekalendere hjælper udsatte børn

Kom med lørdag den 23. november 2019, når Frellsen Chokolades butikker for andet år i træk byder børn i følge med en voksen på varm kakao og smagsprøver. Det sker i forbindelse med lanceringen af årets chokoladekalender, som støtter Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn. En kalender, der glæder i julen – og hjælper udsatte børn med positive oplevelser i juletiden og resten af året.

For alt for mange udsatte børnefamilier i Danmark er december ikke hjerternes fest, men en måned med hjertebanken af de forkerte årsager. Juletiden kan være ekstra svær for børn i trængte familier, når der ikke er økonomi eller overskud til juletræ, julegaver og julekalendere. Børnene oplever at stå uden for fællesskabet, når de ikke har samme muligheder som deres kammerater.

Derfor sætter Red Barnet ind med julearrangementer for udsatte familier i oplevelsesklubber landet over. Familierne tager fx på skovtur, bager småkager eller holder juletræsfest, og det er med til at give positive oplevelser og fællesskaber til børnene og deres familier.

Den 23. november 2019 lancerer Frellsen Chokolade en lækker chokoladekalender, hvor 10 procent af salget går til Red Barnets arbejde – blandt andet arrangementer i oplevelsesklubberne både i juletiden og resten af året.

Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen, glæder sig over samarbejdet.

– Højtider som julen kan være en rigtig svær tid at komme igennem for børn i udsatte familier. Ofte er der ikke overskud til julehygge, og børnene kommer hurtigt til at føle sig alene og udenfor. De børn kan vi takket være samarbejdet med Frellsen Chokolade give flere gode oplevelser og glade minder – også i denne juletid, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Gratis varm kakao og smagsprøver til børn
I forbindelse med lanceringen af årets chokoladekalender inviterer Frellsens butikker alle børn i følge med en voksen på en kop varm kakao og en smagsprøve på chokoladen i årets julekalender lørdag den 23. november 2019 mellem kl. 10 og 12.

– Vi gentager succesen fra sidste år og glæder os over det fortsatte samarbejde med Red Barnet. Vi oplevede stor interesse fra vores kunder, som ønskede at støtte den gode sag og samtidig glæde både børn og voksne med lækker chokolade. Vi håber, at efterspørgslen vil være lige så stor i år og håber hermed at have skabt en ny juletradition hos rigtig mange familier, siger Peter Frellsen, direktør i Frellsen Chokolade.