GRIN TIL GAVN 2022

1,3 MILLIONER TAK FOR I ÅR. VI HÅBER, DU NØD SHOWET!

Takket være din billet, har vi i år indsamlet 1,3 millioner kroner til fordel for Red Barnets arbejde.

Grin til Gavn bliver vist på TV 2 og kan streames på TV 2 Play fra april.


VÆR BLANDT DE FØRSTE TIL AT KØBE BILLET TIL GRIN TIL GAVN 2023.

Skriv dig op og få direkte besked, når billetterne til årets show sættes i salg. Udfyld formularen, så sender vi dig en e-mail, når du kan købe billetter. Bemærk, at vi kun kontakter dig vedr. billetsalget.

Vi kontakter dig kun for at gøre opmærksom på billetsalget.

I Red Barnet behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.


THOMAS WARBERG OG CARSTEN ESKELUND BØD OP TIL VELOPLAGT STANDUP VED GRIN TIL GAVN 2022

 

Lineup: Lasse Rimmer, Oliver Stanescu, Ane Høgsberg, Mikkel Klint Thorius, Thomas Hartmann, Annika Aakjær, Michael Schøt, Martin Nørgaard, Daniel Lill, Jonas Kjærsgaard og Specialklassen.

Traditionen tro frembragte dansk comedy de helt høje grin og stående bifald ved Red Barnets comedyshow, Grin til Gavn 2022. Årets værter var ingen sjovere end Thomas Warberg og Carsten Eskelund, og sammen med et stort hold af Danmarks bedste komikere delte de ud af grin til gavn for børn i udsatte positioner.

Showet løb af stablen 27. december i Musikhuset Aarhus samt 29. december, hvor showet var vendt tilbage til Falkoner Salen i København.

Mellem jul og nytår 2022 var det 30 år siden, at danske komikere for første gang stillede sig på scenen og donerede deres tid og talent til fordel for børn i udsatte positioner. Dengang hed showet Talegaver til børn, siden Comedy Aid og nu Grin til Gavn.

Overskuddet fra showet går til Red Barnets vigtige arbejde for de børn, der har allermest brug for det i Danmark og resten af verden. Køber du en billet til årets Grin til Gavn er du med til at give børn i krig og katastrofer et måltid mad, når de er sultne. Et varmt tæppe, når de fryser. En skolebog, når de vil lære. Eller omsorg, når alting virker håbløst.

Vi gør opmærksom på, at musikken er stillet frit til rådighed af Koda og Gramex uden betaling


27. DECEMBER, 2022 | AARHUS

MUSIKHUSET AARHUS


29. DECEMBER, 2022 | KØBENHAVN

FALKONER SALEN


Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg streame Grin til Gavn?

Du kan streame Grin til Gavn-showet fra påsken 2022 på TV 2 Play.

Det seneste show kan streames på TV2 Play fra april.

Hvor stort har overskuddet fra tidligere Grin til Gavn-shows været?

Grin til Gavn 2019: ca. 1,1 millioner kroner.

Grin til Gavn påske 2022: ca. 1,7 millioner kroner.

Grin til Gavn jul 2022: ca. 1,3 millioner kroner. 

Hvornår afholdes Grin til Gavn igen?

Du kan holde dig opdateret på, hvornår Grin til Gavn afholdes igen her på Grin til Gavns hjemmeside og på Grin til Gavns facebookside.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra Grin til Gavn går til Red Barnets arbejde for de dårligst stillede børn både i Danmark og resten af verden. 

Vi arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. Vi redder, beskytter og styrker børn. Vi kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Det gør vi ved at hjælpe børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Vi rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. Vi lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og vi sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Vi arbejder for at give danske børn et bedre liv. Vi forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og vi bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Hvor stor en andel går til Red Barnets arbejde?

I Red Barnet arbejder vi målrettet for at nå ud med den rette hjælp til så mange børn som muligt. Derfor er vi omkostningsbevidste og bestræber os på at være så effektive som muligt. I 2019 blev pengene brugt således:

78% går til vores arbejde for børn - Internationale og nationale indsatser
Flest penge går til hjælpearbejdet for børn i Danmark og resten af verden. F.eks. arbejdet for at børn i verdens fattige og skrøbelige lande kommer i skole, arbejdet for at forhindre børneægteskaber, arbejdet mod mobning, vold og overgreb og arbejdet for at hjælpe de dårligst stillede børn i Danmark ind i fællesskaber og fritidsliv.

4% går til oplysning og advocacy
En vigtig del af Red Barnets arbejde er at oplyse om forholdene for verdens børn. Om deres sundhed, trivsel og rettigheder. Vi bruger derfor tid og penge på oplysningsarbejde og på at tale børnenes sag for at få regeringer og beslutningstagere til at forbedre forholdene for børn.

6% dækker ledelse og administration
Ledelse og administration er afgørende for et effektivt hjælpearbejde af høj kvalitet. Det koster penge at sikre den rette, professionelle hjælp til børn i udsatte positioner og sikre, at hjælpen når sikkert frem.

12% går til vores fundraising
Donationer fra privatpersoner og virksomheder udgør en vigtig del af Red Barnets økonomi. Det er helt afgørende for, at vi kan hjælpe børn, der hvor behovet er størst, uafhængigt af skiftende internationale og nationale politiske dagsordner. Derfor bruger vi penge på indsamlinger, som giver os mulighed for at hjælpe flere børn.