GRIN TIL GAVN

Red Barnets

comedyshow

Grin til Gavn logo

Grin til Gavn, Red Barnets comedyshow gav rekordstort overskud til udsatte børn

I både 2020 og 2021 har Grin til Gavn – Red Barnets comedyshow måttet aflyses. Men i april 2022 kunne komikere efter en lang corona-nedlukning endelig gå på scenen igen. Det kom der et rekordstort overskud på ca. 1,7 millioner kroner ud af til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og resten af verden.   

12 komikere og vært Ane Høgsberg leverede fem veloplagte comedyshows. Det skete på Bremen Teater i København og i Musikhuset i Aarhus, og alle komikere stillede gratis op og donerede deres tid og talenter til fordel for Red Barnet. Dette på trods af at underholdningsbranchen har været igennem nogle udfordrende år på grund af coronakrisen. 

– Vi er simpelthen så glade for, at det nu endelig blev muligt at afholde Grin til Gavn igen. Ventetiden har været lang, og mange har i år nok set endnu mere frem til at kunne grine sammen til fordel for en god sag. Det vidner den store opbakning om, og den er vi meget taknemmelige for. En kæmpe tak går til komikerne – uden dem, intet show. De har lagt et fantastisk engagement i årets show på trods af den svære tid, de og deres branche har været igennem. Det betyder alverden for os i Red Barnet og vores arbejde for verdens mest udsatte børn, siger Johanne Schmidt-Nielsen, Red Barnets generalsekretær. 

Alle fem Grin til Gavn-shows var næsten udsolgte og Red Barnet er desuden glad for, at showet igen i år kunne genses på TV2 Play og ses på TV2 Zulu den 6. maj.  

I april 2022 kunne publikummet på scenen opleve værten Ane Høgsberg i godt selskab med: 

 • Carsten Bang 
 • Carsten Eskelund 
 • Frederik Rosgaard 
 • Kasper Gross 
 • Mikkel Rask  
 • Natasha Brock  
 • Per Sodemann 
 • Victor Lander 
 • Thomas Warberg 
 • Jakob Svendsen 
 • Pelle Lundberg 
 • Morten Wichmann 

Det vil være muligt at opleve Grin til Gavn igen sidst på året, når det traditionen tro genfinder sig mellem jul og nytår. 

______________________________________
______________________________________
KØB & STØT
Køb en Grin til Gavn hoodie: KLIK 
______________________________________
______________________________________

Spørgsmål og svar

Hvor stort var overskuddet der gik til Red Barnet fra Grin til Gavn påsken 2022?

Grin til Gavn indsamlede i påsken 2022 et rekordstort overskud på ca. 1,7 millioner kroner, til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og resten af verden. 

 

 

Hvornår afholdes Grin til Gavn igen?

Næste Grin til Gavn show afholdes i dagene mellem jul og nytår. Du kan holde dig opdateret om yderligere informationer her på Grin til Gavns hjemmeside og på Grin til Gavns facebookside.

Hvad går pengene til?

Red Barnets arbejde for de dårligst stillede børn både i Danmark og resten af verden.

Hvor stor en andel går til Red Barnets arbejde

Overskuddet går til Red Barnets generelle arbejde for verdens børn.

Får komikerne betaling for at være med i showet? 

Nej, alle komikere stiller op frivilligt for Red Barnet. 

Hvorfor var liveshowet anderledes end tv-showet?

Liveshowet Grin til Gavn og TV-showet har vi tilrettelagt lidt forskelligt ift. til at imødekomme komikernes ønske om TV optræden eller ej samt længden på TV programmet.