Red Barnets Comedyshow

Grin til Gavn 2024

27. DECEMBER, 2024 | AARHUS

MUSIKHUSET AARHUS

28. DECEMBER, 2024 | KØBENHAVN

FALKONERSALEN

RED BARNET INVITERER SAMMEN MED NATASHA BROCK OG MIKKEL KLINT THORIUS TIL COMEDY I TOPKLASSE VED GRIN TIL GAVN 2024

Værterne til Grin til Gavn 2024 er komikerduoen Natasha Brock og Mikkel Klint Thorius. Sammen og hver for sig underholder de danskerne med soloshows, tv-programmer og stand up i lange baner. Sidste år var de begge aktuelle i det populære TV2-program Forræder.

Du kan trygt læne dig tilbage og grine med, når de sammen med en perlerække af danske komikere indtager scenen til Red Barnets comedyshow Grin til Gavn, hvor de alle donerer deres tid til fordel for børn i udsatte positioner herhjemme og ude i verden.

Overskuddet fra showet går til Red Barnets vigtige arbejde for de børn, der har allermest brug for det i Danmark og resten af verden. Køber du en billet til årets Grin til Gavn er du med til at give børn i krig og katastrofer et måltid mad, når de er sultne. Et varmt tæppe, når de fryser. En skolebog, når de vil lære. Eller omsorg, når alting virker håbløst.

Shows:

27. december 2024, kl. 19 i Musikhuset Aarhus

28. december 2024, kl. 20 i Falkonersalen, KBH

Natasha Brock

Natasha Brock har med sin vibrerende energi overrasket danskerne gang på gang gennem sine soloshows "Psyclus" og "Ha' det godt i Natashaland". I 2025 tager hun på turne med sit nye show “Ponydatter”. Når Natasha ikke får folk til at grine på scenen, kan hun findes på missioner i skøre tv-udsendelser som “Stormester”. Sidste år medvirkede hun i det populære underholdningsprogram Forræder, hvor hun nåede helt til finalen. Glæd dig til en aften fuld af latter og energi, når Natasha Brock indtager scenen som en af værterne til Grin til Gavn 2024!

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har taget Danmark med storm med sin skarpe humor og samfunds-underfundige blik på verden. Senest har Mikkel kunne opleves i underholdningsprogrammet "Roasted - Verdens Sjoveste Ferie" sammen med flere af sine comedy-kollegaer. Og så var han med i Tv-succesen “Forræder” i 2023. Mikkel er også kendt fra podcasts som "Dybt Go' Nat DK" med Michael Schøt, hvor han på komisk vis tager fat på aktuelle emner og nyheder. Hans første one-man show "Hvid Skyld" blev en succes på Netflix, og efterfølgende har han fulgt trop med sine shows "Vanvittigt" og "100% Måske". Der er lagt i ovnen til sjov og ballade, når Mikkel indtager scenen til årets Grin til Gavn sammen med sin makker Natasha Brock.

Mere Grin til Gavn

Følg med på vores andre kanaler for seneste nyt om showet og masser af spas.

 Instagram | Facebook | YouTube 

Du kan streame de seneste Grin til Gavn-shows på TV 2 Play.

Ved Grin til Gavn 2019 var overskuddet ca. 1,1 millioner kroner.

Ved Grin til Gavn i påsken 2022 var overskuddet ca. 1,7 millioner kroner.

Ved Grin til Gavn i julen 2022 var overskuddet ca. 1,3 millioner kroner.

I 2024 bliver Grin til Gavn afholdt den 27. december i Musikhuset Aarhus og den 28. december i Falkonersalen i København.

Overskuddet fra Grin til Gavn går til Red Barnets arbejde for de dårligst stillede børn både i Danmark og resten af verden. 

Vi arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. Vi redder, beskytter og styrker børn. Vi kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Det gør vi ved at hjælpe børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Vi rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. Vi lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og vi sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Vi arbejder for at give danske børn et bedre liv. Vi forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og vi bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

I Red Barnet arbejder vi målrettet for at nå ud med den rette hjælp til så mange børn som muligt. Derfor er vi omkostningsbevidste og bestræber os på at være så effektive som muligt. I 2021 blev pengene brugt således:

80% går til vores arbejde for børn – Internationale og nationale indsatser
Flest penge går til hjælpearbejdet for børn i Danmark og resten af verden. F.eks. arbejdet for at børn i verdens fattige og skrøbelige lande kommer i skole, arbejdet for at forhindre børneægteskaber, arbejdet mod mobning, vold og overgreb og arbejdet for at hjælpe de dårligst stillede børn i Danmark ind i fællesskaber og fritidsliv.

2% går til oplysning og advocacy
En vigtig del af Red Barnets arbejde er at oplyse om forholdene for verdens børn. Om deres sundhed, trivsel og rettigheder. Vi bruger derfor tid og penge på oplysningsarbejde og på at tale børnenes sag for at få regeringer og beslutningstagere til at forbedre forholdene for børn.

7% dækker ledelse og administration
Ledelse og administration er afgørende for et effektivt hjælpearbejde af høj kvalitet. Det koster penge at sikre den rette, professionelle hjælp til børn i udsatte positioner og sikre, at hjælpen når sikkert frem.

11% går til vores fundraising
Donationer fra privatpersoner og virksomheder udgør en vigtig del af Red Barnets økonomi. Det er helt afgørende for, at vi kan hjælpe børn, der hvor behovet er størst, uafhængigt af skiftende internationale og nationale politiske dagsordner. Derfor bruger vi penge på indsamlinger, som giver os mulighed for at hjælpe flere børn.