Red Barnets Comedyshow

Grin til Gavn 2023

27. DECEMBER, 2023 | AARHUS

MUSIKHUSET AARHUS

28. DECEMBER, 2023 | KØBENHAVN

FALKONERSALEN

RED BARNET INVITERER SAMMEN MED MARTIN JOHANNES LARSEN OG RASMUS WALLBRIDGE TIL COMEDY I TOPKLASSE VED GRIN TIL GAVN 2023

Værterne til Grin til Gavn 2023 er komikerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge. Sammen og hver for sig underholder de deres tusindvis af følgere med deres originale sketches, og tidligere på året har de været på tour i Danmark med deres comedyshow Vil I se vores smukke navler?  

Udover værtsduoen er de optrædende ved dette års Grin til Gavn: 

·    Sebastian Dorset  

·    Jakob Thrane  

·    Mikkel Klint Thorius

·    Satiregruppen MAGT  

·    Anne Bakland  

·    Uffe Holm  

·    Pelle Lundberg  

·    Phillip Devantier  

·    Michael Schøt  

·    Henriette Thuesen

·    Gritt Jakobsen

Overskuddet fra showet går til Red Barnets vigtige arbejde for de børn, der har allermest brug for det i Danmark og resten af verden. Køber du en billet til årets Grin til Gavn er du med til at give børn i krig og katastrofer et måltid mad, når de er sultne. Et varmt tæppe, når de fryser. En skolebog, når de vil lære. Eller omsorg, når alting virker håbløst. 

Shows:

27. december 2023, kl. 20.00 i Musikhuset Aarhus

28. december 2023, kl. 20.00 i Falkonersalen, KBH

Mere Grin til Gavn

Følg med på vores andre kanaler for seneste nyt om showet og masser af spas.

 Instagram | Facebook | YouTube 

Du kan streame de seneste Grin til Gavn-shows på TV 2 Play.

Ved Grin til Gavn 2019 var overskuddet ca. 1,1 millioner kroner.

Ved Grin til Gavn i påsken 2022 var overskuddet ca. 1,7 millioner kroner.

Ved Grin til Gavn i julen 2022 var overskuddet ca. 1,3 millioner kroner.

I 2023 bliver Grin til Gavn afholdt den 27. december i Musikhuset Aarhus og den 28. december i Falkonersalen i København.

Overskuddet fra Grin til Gavn går til Red Barnets arbejde for de dårligst stillede børn både i Danmark og resten af verden. 

Vi arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. Vi redder, beskytter og styrker børn. Vi kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Det gør vi ved at hjælpe børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Vi rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. Vi lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og vi sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Vi arbejder for at give danske børn et bedre liv. Vi forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og vi bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

I Red Barnet arbejder vi målrettet for at nå ud med den rette hjælp til så mange børn som muligt. Derfor er vi omkostningsbevidste og bestræber os på at være så effektive som muligt. I 2021 blev pengene brugt således:

80% går til vores arbejde for børn – Internationale og nationale indsatser
Flest penge går til hjælpearbejdet for børn i Danmark og resten af verden. F.eks. arbejdet for at børn i verdens fattige og skrøbelige lande kommer i skole, arbejdet for at forhindre børneægteskaber, arbejdet mod mobning, vold og overgreb og arbejdet for at hjælpe de dårligst stillede børn i Danmark ind i fællesskaber og fritidsliv.

2% går til oplysning og advocacy
En vigtig del af Red Barnets arbejde er at oplyse om forholdene for verdens børn. Om deres sundhed, trivsel og rettigheder. Vi bruger derfor tid og penge på oplysningsarbejde og på at tale børnenes sag for at få regeringer og beslutningstagere til at forbedre forholdene for børn.

7% dækker ledelse og administration
Ledelse og administration er afgørende for et effektivt hjælpearbejde af høj kvalitet. Det koster penge at sikre den rette, professionelle hjælp til børn i udsatte positioner og sikre, at hjælpen når sikkert frem.

11% går til vores fundraising
Donationer fra privatpersoner og virksomheder udgør en vigtig del af Red Barnets økonomi. Det er helt afgørende for, at vi kan hjælpe børn, der hvor behovet er størst, uafhængigt af skiftende internationale og nationale politiske dagsordner. Derfor bruger vi penge på indsamlinger, som giver os mulighed for at hjælpe flere børn.