27. DECEMBER, 2022 | AARHUS

MUSIKHUSET AARHUS


 29. DECEMBER, 2022 | KØBENHAVN

FALKONER SALEN


 

THOMAS WARBERG OG CARSTEN ESKELUND BYDER OP TIL VELOPLAGT STANDUP VED GRIN TIL GAVN 2022

 

Lineup: Lasse Rimmer, Oliver Stanescu, Ane Høgsberg, Mikkel Klint Thorius, Thomas Hartmann, Annika Aakjær, Michael Schøt, Martin Nørgaard, Daniel Lill, Jonas Kjærsgaard og Specialklassen.

Vær med, når dansk comedy traditionen tro får de helt høje grin frem ved Red Barnets comedyshow. Årets værter er ingen sjovere end Thomas Warberg og Carsten Eskelund, og sammen med et stort hold af Danmarks bedste komikere deler de ud af grin til gavn for børn i udsatte positioner.

Showet løber af stablen 27. december i Musikhuset Aarhus samt 29. december, når showet vender tilbage til Falkoner Salen i København.

I år er det 30 år siden, at danske komikere for første gang stillede sig på scenen og donerede deres tid og talent til fordel for børn i udsatte positioner. Dengang hed showet Talegaver til børn, siden Comedy Aid og nu Grin til Gavn.

Overskuddet fra showet går til Red Barnets vigtige arbejde for de børn, der har allermest brug for det i Danmark og resten af verden. Køber du en billet til årets Grin til Gavn er du med til at give børn i krig og katastrofer et måltid mad, når de er sultne. Et varmt tæppe, når de fryser. En skolebog, når de vil lære. Eller omsorg, når alting virker håbløst.

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg streame Grin til Gavn?

Du kan streame tidligere Grin til Gavn-shows på TV 2 Play.

Hvor stort var overskuddet, der gik til Red Barnet fra Grin til Gavn påsken 2022?

Grin til Gavn indsamlede i påsken 2022 et rekordstort overskud på ca. 1,7 millioner kroner til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og resten af verden. 

 

 

Hvornår afholdes Grin til Gavn igen?

Næste Grin til Gavn show afholdes i Aarhus d. 27/12 kl. 20.

I København afholdes Grin til Gavn d. 29/12 kl. 20. 

Du kan holde dig opdateret om yderligere informationer her på Grin til Gavns hjemmeside og på Grin til Gavns facebookside.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra Grin til Gavn går til Red Barnets arbejde for de dårligst stillede børn både i Danmark og resten af verden. 

Vi arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. Vi redder, beskytter og styrker børn. Vi kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Det gør vi ved at hjælpe børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Vi rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. Vi lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og vi sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Vi arbejder for at give danske børn et bedre liv. Vi forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og vi bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Hvor stor en andel går til Red Barnets arbejde?

I Red Barnet arbejder vi målrettet for at nå ud med den rette hjælp til så mange børn som muligt. Derfor er vi omkostningsbevidste og bestræber os på at være så effektive som muligt. I 2019 blev pengene brugt således:

78% går til vores arbejde for børn - Internationale og nationale indsatser
Flest penge går til hjælpearbejdet for børn i Danmark og resten af verden. F.eks. arbejdet for at børn i verdens fattige og skrøbelige lande kommer i skole, arbejdet for at forhindre børneægteskaber, arbejdet mod mobning, vold og overgreb og arbejdet for at hjælpe de dårligst stillede børn i Danmark ind i fællesskaber og fritidsliv.

4% går til oplysning og advocacy
En vigtig del af Red Barnets arbejde er at oplyse om forholdene for verdens børn. Om deres sundhed, trivsel og rettigheder. Vi bruger derfor tid og penge på oplysningsarbejde og på at tale børnenes sag for at få regeringer og beslutningstagere til at forbedre forholdene for børn.

6% dækker ledelse og administration
Ledelse og administration er afgørende for et effektivt hjælpearbejde af høj kvalitet. Det koster penge at sikre den rette, professionelle hjælp til børn i udsatte positioner og sikre, at hjælpen når sikkert frem.

12% går til vores fundraising
Donationer fra privatpersoner og virksomheder udgør en vigtig del af Red Barnets økonomi. Det er helt afgørende for, at vi kan hjælpe børn, der hvor behovet er størst, uafhængigt af skiftende internationale og nationale politiske dagsordner. Derfor bruger vi penge på indsamlinger, som giver os mulighed for at hjælpe flere børn.

Hvorfor var liveshowet anderledes end tv-showet?

Liveshowet Grin til Gavn og TV-showet har vi tilrettelagt lidt forskelligt ift. til at imødekomme komikernes ønske om TV- optræden eller ej samt længden på TV-programmet.