Grin til gavn

Red Barnets comedyshow

Spørgsmål og svar

Hvornår kommer billetterne til salg?

Forhåbentligt fra medio/slut oktober. Vi opfordrer til at følge med her på siden for opdateringer om showet, så du kan sikre dig gode billetter, så snart de er i salg. Hust at du også kan følge Grin Til Gavns Facebookside.

Hvor kan man se showet?

I København i år. Næste år forhåbentligt i flere større byer i Danmark.

Hvad går pengene til?

Red Barnets arbejde for de dårligst stillede børn

Hvor stor en andel går til Red Barnets arbejde

Overskuddet går til Red Barnets generelle arbejde for verdens børn.

Hvilke komikere er med i showt?

Det er endnu ikke på plads, men følg med på Red Barnets hjemmeside, hvor vi løbende vil opdatere med nyheder om showet.

Har Comedy Aid skiftet navn?

Det tidligere Comedy Aid Show genopstår under navnet Grin til Gavn. Tidligere tilhørte Comedy Aid Funny Busines Inc. (FBI), men ejes nu 100 procent af Red Barnet. 

Hvorfor tror Red Barnet, at I kan løfte så stort et event – det har I vel ikke kvalificerede kræfter til?

Netop fordi vi i Red Barnet normalt fokuserer på andre ting end at lave så store events, har vi allieret os med stærke kræfter, som er meget rutinerede på lige præcis den bane. Vi er i gang med at nedsætte et advisory board, som består af repræsentanter, der har den erfaring og de kvalifikationer, der skal til for at løfte sådan et event. Med det advisory board når vi hele vejen rundt om arrangementet og føler os trygge ved at sætte sådan et nyt og spænde arrangement i søen

Hvorfor går vi ud og tager den risiko, gambler vi ikke med børnenes penge

Vi har taget alle de forholdsregler, vi kan, for at sikre at showet kører videre på en økonomisk fornuftig og bæredygtig måde. Vi har ingen grund til at tro, at showet ikke fortsat skulle blive den store succes, som det hidtil har været. De økonomiske udfordringer, der har været med at udbetale penge fra showet i 2018 fra FBI til Red Barnet har intet med overskuddet og selve showets økonomi at gøre. Vi forventer fortsat fremadrettet at kunne lande et fint overskud fra showet, som går til vores arbejde med udsatte børn. Det er jo hele showets formålet og grundpræmis.

Blivet det også sjovt i år?

Ja, meget.