SEXOLOG OG TEAMLEDER I NATIONAL AFDELING

Lene Stavngaard

LENE STAVNGAARD
SEXOLOG OG TEAMLEDER I NATIONAL AFDELING

Arbejdsområder i Red Barnet
Lene Stavngaard har en kandidat i klinisk sexologi, og er ekspert i seksuelle rettigheder, køn, krop og seksualitet. Lene udtaler sig om børn og unges digitale oplevelser på godt og ondt - herunder digitale krænkelser bredt set fra diskrimination og hadtale til seksualiserede digitale krænkelser gennem sociale medier.

Lene Stavngaard har stor viden om køn, krop og seksualitet, efter hun i mere end 20 år har arbejdet med seksualpolitik, oplysning og rettigheder i Sex og Samfund. Her har hun været national chef og bestyrelsesleder. Lene har ligeledes en Master of Business Administration fra Middlesex University fra 2021. Siden 2023 har hun arbejdet i Red Barnet, hvor hun er chef for teamet til Beskyttelse mod Digitale Krænkelser, der andet står bag SletDet Rådgivningen, hvor børn og unge kan få hjælp til at håndtere digitale krænkelser og ubehagelige oplevelser online.

Baggrund og viden
Lene Stavngaard er uddannet sexolog ved Malmø Universitet. Hun har desuden en baggrund som sygeplejerske primært på ungdomsretspsykiatrisk afsnit på BUC Glostrup. Hun er tidligere direktør i AskovFonden KBH+, der har en række indsatser for unge på kanten, og hun har været leder af projektet Voldsom Kærlighed med fokus på hjælp til unge, der udøver fysisk og psykisk kærestevold.

Kontakt
Skriv til Lene Stavngaard
[email protected]

Følg Lene Stavngaard
LinkedIn
Twitter

Andre relevante sider
AnmeldDet
CTRL
SletDet