Børnene har brug for vores hjælp!

Yemens piger og drenge er fanget i en glemt katastrofe

Børnene har brug for vores hjælp! Yemens piger og drenge er fanget i en glemt katastrofe

Tusindevis af børn har akut brug for mad, vand og behandling. Giv et bidrag nu!

Så langt rækker din støtte for 300 kr.

  • icon
    Hjælp til nyfødte børn
    Afgørende hjælpemidler til 2 nyfødte børn og deres mødre.

Børnene betaler den højeste pris for krigen i Yemen. Du kan være med til at gøre en forskel. Din støtte kan redde liv i dag.

Hvor længe skal mareridtet vare ved?

Krigen i Yemen har varet siden 2015. Den trækker ikke mange overskrifter og har ikke omverdenens store opmærksomhed. Men for Yemens børn er krigen skinbarlig og grusom sandhed.

Lige nu har 11,3 millioner børn brug for vores hjælp. Det gør Yemen til verdens mest akutte humanitære katastrofeområde.

 

SMS BARN til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 75 kr.

 

Børnene betaler den højeste pris

Situationen i landet er desperat. Boligkvarterer er blevet bombet, skoler lagt i ruiner, infrastruktur ødelagt. Hele 76 procent af befolkningen har brug for nødhjælp. Det svarer til 22,2 millioner mennesker. Og det er børnene, der betaler den højeste pris. De betaler med deres helbred, med deres fremtid, med deres liv.

Hvert tiende minut dør et barn således i Yemen. Piger og drenge, der dør af ting som kolera, difteri og akut underernæring – lidelser, der med få midler let kan behandles. Men hospitaler og klinikker er blevet ødelagt, regeringens sundhedspersonale er ikke blevet betalt i mere end et år, og levering af vital bistand bliver blokeret.


Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.

 

Du kan være med til at hjælpe!

Når du støtter Red Barnet, støtter du vores arbejde for at redde de børn, der er fanget i dette mareridt. Sammen med dig uddeler vi fødevarer, rent drikkevand, medicin og vacciner. Vi behandler børn, der lider af underernæring, dehydrering, skader fra krigshandlinger og traumer fra de grufulde ting, de har oplevet. Vi støtter børns mulighed for at lege og modtage skoleundervisning i trygge, sikre omgivelser.

Alt i alt har Red Barnet siden krigens start hjulpet 3 millioner mennesker – heraf 1,5 millioner børn. Det arbejde har kun været muligt på grund af bidrag fra mennesker som dig. Hjælp os med at fortsætte kampen.

Hjælp Yemens børn til en bedre fremtid. Allerede i dag.

 

SMS BARN til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 75 kr.