Bliv underviser

og støt en ung på vejen til et fritidsjob

Bliv underviser og styrk unge med mad som middel i nyt projekt med Meyers Madhus

Har du erfaring med undervisning? Og har du lyst til at gøre brug af din erfaring for at gøre en forskel for udsatte unge mellem 15-17 år? Så er det dig, vi leder efter! 

Projekt Måltid, Fritid, Fremtid er en fritidsjobindsats, der med mad som middel har fokus på at få og fastholde udsatte unge i fritidsjob. Dette gøres blandt andet gennem et otte ugers træningsforløb, hvor de unge bliver undervist i arbejdet i et køkken, madkundskaber, samt kendskab til værtsrollen. Efter fire uger afholdes en pop-up restaurant, hvor de unge skal lave en restaurantoplevelse for “rigtige” kunder. Undervisningsindholdet er udarbejdet af Meyers Madhus og afholdes af en gastronomisk underviser fra Meyers, en kommunal medarbejder, samt to frivillige undervisere - Det er hér, vi har brug for dig! 

Du kan blive frivillig underviser, hvis du har lyst til at:

  • Frembringe glæde og positive oplevelser for udsatte unge.
  • Bruge din erfaring med undervisning til at hjælpe unge på kanten af samfundet.
  • Blive klogere på madkundskab gennem undervisning og oplæring af gastronomiske undervisere fra Meyers Madhus.
  • Opleve de unges udvikling gennem det fire uger lange forløb og være med til at fejre deres succeser undervejs.
  • Blive en del af et undervisningsteam bestående af en underviser fra Meyers. Madhus, to erfarne undervisere i projektet fra hhv. Red Barnet og den kommune hvor forløbet finder sted.
     

Praktiske hensyn:

Du skal have mulighed for at deltage til undervisning med de unge 2 gange om ugen i aftentimerne i et 4 ugers forløb. Træningsbanen gentages for ca. 10 nye unge hvert halve år - i forår og efterår. 

Som frivillig underviser i Red Barnet vil du:

  • Blive klædt på til opgaven som underviser gennem Meyers Madhus og Red Barnet.
  • Blive en del af en spændende børneorganisation, som er førende i kampen for børns rettigheder med stor gennemslagskraft og et stærkt brand.
  • Få guldkorn på dit CV.

Projektet er et samarbejde mellem Red Barnet og Meyers Madhus, der sammen med Århus og Odense kommune og virksomheder har en ambition om at løfte udsatte unges potentiale og mulighed for bedre at få fodfæste på arbejdsmarkedet forbedre chancen for at tage en uddannelse.

Interesseret?
Lyder ovenstående som noget for dig, så send gerne en ansøgning via formularen i linket her.

Har du spørgsmål, så send en mail til: maaltidfritidfremtid@redbarnet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!