MÅLTID, FRITID, FREMTID 

Vi hjælper udsatte unge med at komme ind på arbejdsmarkedet

Måltid, Fritid, Fremtid er et nyt projekt, som skal hjælpe unge i alderen 15-17 med at få et fritidsjob. Det kan være svært for udsatte unge at komme i gang med et fritidsjob, og de har typisk brug for et skub, som kan bane vejen for dem.

Med Måltid, Fritid, Fremtid vil vi give dem det skub. Det gør vi ved at tilbyde de unge et forløb, hvor de får praktisk undervisning med fokus på madlavning og hverdagen i et køkken. Efter forløbet får hver af de unge tilknyttet en frivillig mentor, og de forsætter i fritidsjobtræning i en lokal virksomhed indenfor restaurations- eller fødevarebranchen.

Ved at give de unge konkrete redskaber og erfaringer med at begå sig i et job, samt en mentor som kan hjælpe dem i den første tid på arbejdsmarkedet, håber vi at kunne styrke de unge, så de også for fremtiden kan begå sig på arbejdsmarkedet.

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Red Barnet, Meyers Madhus, Aarhus Kommune og Odense Kommune, og har fået støtte fra den A.P. Møllerske Støttefond.

Om Måltid, Fritid, Fremtid
Måltid Fritid Fremtid er en helhedsorienteret indsats, som skal hjælpe unge i udsatte positioner mellem 15-17 år i fritidsjob. De unge tilbydes et forløb med virkelighedsnær praktisk undervisning med fokus på madlavning og køkkenfaglige temaer. Herefter fortsætter de i fritidsjobtræning i virksomheder med støtte fra en frivillig mentor.

Hvert forløb varer i alt seks måneder, og indsatsen har særligt fokus på restaurations- og fødevarebranchen. Projektet løber fra marts 2020 til december 2022, og er blevet til i et samarbejde mellem Red Barnet, Meyers Madhus, Aarhus Kommune og Odense kommune. Måltid, Fritid, Fremtid er støttet af den A. P. Møllerske Støttefond.

Vil du i kontakt med os, så skriv til maaltidfritidfremtid@redbarnet.dk

 

For unge

Leder du efter et fritidsjob i Aarhus eller Odense, men mangler hjælp til at finde et?

For unge

For virksomheder

Har du et ledigt fritidsjob i din virksomhed? Og har du rum til at hjælpe en ung godt i gang med arbejdslivet? Så bliv en del af Måltid, Fritid, Fremtid.

For virksomheder

Bliv frivillig

Vi søger løbende nye frivillige, fx. som mentorer eller undervisere, til at være en del af Måltid, Fritid, Fremtid i Aarhus og Odense

Bliv frivillig

For fagpersoner

Kender du en ung, der kunne have gavn af en håndholdt fritidsjobindsats?

For fagpersoner

Vores samarbejdspartnere