MÅLTID, FRITID, FREMTID 

Vejen til et fritidsjob

Måltid, Fritid, Fremtid er en helhedsorienteret fritidsjob-indsats, som skal hjælpe 15-17-årige, der befinder sig i udsatte positioner, med at få et fritidsjob. Dette gør vi gennem et seks måneders forløb.

De unge tilbydes virkelighedsnær, praktisk undervisning med fokus på madlavning og køkkenfaglige temaer. Herefter gennemgår de unge fritidsjobtræning i en lokal virksomhed. Undervisning og fritidsjobtræning er springbræt for videre fritidsjob-søgning og opnåelse af ordinært fritidsjob. Frivillige mentorer fra Red Barnet støtter dem gennem hele forløbet.

Ved at give de unge konkrete redskaber og erfaringer med at varetage et fritidsjob, samt ved at tildele de unge en frivillig mentor, som kan støtte dem på vejen ind på arbejdsmarkedet, ønsker vi at give de unge en god start på deres fremtidige arbejdsliv.

Projektet løber fra marts 2020 til december 2022, og er blevet til i et samarbejde mellem Red Barnet, Meyers Madhus, Aarhus Kommune og Odense kommune. Måltid, Fritid, Fremtid er støttet af den A. P. Møllerske Støttefond.

Vil du i kontakt med os, så skriv til maaltidfritidfremtid@redbarnet.dk

 

For unge

Leder du efter et fritidsjob i Aarhus eller Odense, men mangler hjælp til at finde et?

For unge

For virksomheder

Har du et ledigt fritidsjob i din virksomhed? Og har du rum til at hjælpe en ung godt i gang med arbejdslivet? Så bliv en del af Måltid, Fritid, Fremtid.

For virksomheder

Bliv frivillig

Vi søger løbende nye frivillige, fx. som mentorer eller undervisere, til at være en del af Måltid, Fritid, Fremtid i Aarhus og Odense

Bliv frivillig

For fagpersoner

Kender du en ung, der kunne have gavn af en håndholdt fritidsjobindsats?

For fagpersoner

Vores samarbejdspartnere

Red Barnet Aarhus, Red Barnet Odense, Aarhus Kommune, Odense Kommune, Meyers Madhus – med støtte fra den A.P. Møllerske støttefond