IKEA

I samarbejde med IKEA rækker vi ud til særligt sårbare og udsatte børn, så de kan få den hverdag og barndom, som de fortjener. Samarbejdet gør os i stand til at nå ud til endnu flere drenge og piger, som har brug for at blive set og hørt. 

Sammen med IKEA’s kunder og medarbejdere er det Red Barnets mål at sørge for, at de allermest udsatte børn og unge i Danmark får de samme muligheder som deres jævnaldrende. Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn får lov til at lære, lege og udvikle sig, og det er dét, vi arbejder for. Det gør vi blandt andet ved at afholde ferielejre til børn, der ellers ikke ville komme på sommerferie, arrangere familieoplevelsesklubber for pressede familier og hjælpe børn til at føle sig inkluderet, set og hørt. 

 

Ikea støtter udsatte børn under corona

I forbindelse med corona-nedlukningen var IKEA en uundværlig samarbejdspartner. Mange børn følte sig ensomme og isolerede, og mange særligt udsatte familier havde brug for en ekstra håndsrækning for at få dagene til at hænge sammen. IKEA donerede blandt andet indhold til de hjælpekasser, som vi delte ud til 850 af de hårdest pressede familier i landet. I kasserne var der materialer og gode idéer til indendørs eller udendørs aktiviteter, inspiration til hjemmeundervisning og andre fornødenheder som medicin eller hjælp til at klare indkøb.