Aldi og Red Barnet i tæt samarbejde

Vi har hver dag kontakt til rigtig mange kunder, der handler dagligvarer i vores butikker. Den store kontaktflade giver os nogle unikke muligheder for at kunne gøre opmærksom på noget meget vigtigt. Det vil vi gerne udnytte og tage et medansvar for over for de børn og familier, der lever i fattigdom i dagens Danmark”, Finn Tang, administrerende direktør i Aldi.

Samarbejde til fordel for udsatte børn

Tal fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser, at på bare ét år er antallet af fattige børn i Danmark steget med 12.000, så der nu er 64.500 piger og drenge, der lever i fattigdom. Det svarer til det samlede indbyggertal i hele Randers.
Udviklingen betyder, at der mere end nogensinde er brug for et samarbejde som det, Aldi og Red Barnet har indgået.

Red Barnet og Aldis samarbejde vil fokuserer på udsatte børn i Danmark. De indsamlede midler skal bruges til at skabe gode oplevelser for de udsatte børn og hjælpe dem med at blive en del af fællesskabet. De indsamlede penge kommer til at gå til Red Barnets familieoplevelsesklubber og ferielejre.

Selvom partnerskabet fokuserer på børn i Danmark, vil Aldi også understøtte Red Barnets aktiviteter i forbindelse med den årlige landsindsamling og andre indsamlinger ved akut behov.

Støt via MobilePay


MobilePay til nr.: 977017

Red Barnets arbejde for børn og familier i Danmark og i resten af verden er afhængigt af engagement.

Fra frivillige, ansatte, den danske befolkning. Men i høj grad også virksomheder, der sammen med os vil skabe bæredygtige forandringer for børn og give børn barndomme fuld af fællesskab.

Det er blandt andet det Red Barnet og Aldi vil gøre sammen. For med støtte fra Aldi vil vi blandt andet kunne: 

- Sende endnu flere udsatte børn på Red Barnets ferielejre

- Sørge for, at endnu flere udsatte børn kan deltage i Red Barnets familieoplevelsesklubber

- Sørge for, at endnu flere udsatte børn får adgang til foreningslivet i Danmark igennem fællesskabsgivende aktiviteter

Tak til vores samarbejdspartner