ALDI

ALDI og Red Barnet samarbejder for at skabe en bedre dagligdag for udsatte børn i Danmark, fordi vi ved, at sammen er vi stærkere.  

Sammen med ALDI’s kunder og medarbejdere arbejder vi for at sikre, at sårbare børn og familier får nogle af de muligheder, som de fleste andre tager for givet.  

Som fx at komme på en tiltrængt sommerferie væk fra en presset hverdag på én af Red Barnets ferielejre og i selskab med Red Barnets dygtige og omsorgsfulde frivillige.   

De gode oplevelser og kvalitetstid som familie får de også i Red Barnets familieoplevelsesklubber – noget der kan være svært at finde både penge og kræfter til for en familie med få ressourcer.   

Sammen arbejder vi for, at børn bliver en del af gode fællesskaber og for at udsatte familier i Danmark, der er hårdt pressede økonomisk og ekstra udsat socialt, får en håndsrækning til en bedre hverdag.  
 
Gennem donationer og en række forskellige aktiviteter i ALDI’s butikker og sammen med engagerede medarbejdere, rejser ALDI løbende midler som doneres til Red Barnets aktiviteter for børn og familier, der har brug for hjælp.  

 
'Vi har hver dag kontakt til rigtig mange kunder, der handler dagligvarer i vores butikker. Den store kontaktflade giver os nogle unikke muligheder for at kunne gøre opmærksom på noget meget vigtigt. Det vil vi gerne udnytte og tage et medansvar for over for de børn og familier, der lever i fattigdom i dagens Danmark' 

Finn Tang, administrerende direktør i ALDI. 

Casehistorier om partnerskab med ALDI

ALDI støtter ferielejre

ALDI støtter i 2022 Red Barnets flere af Red Barnets ferielejre ved at donere morgenmad og snacks til lejrene. Detailkæden samarbejder med Red Barnet for at alle sikre gode ferieminder til børn i udsatte positioner.

ALDI støtter udsatte børn under Covid19 

Coronakrisen presser økonomien i mange udsatte familier, og flere har svært ved at få råd til mad til børnene. Red Barnet og ALDI har sammen givet en håndsrækning til 650 familier landet over, som har fået leveret kasser med sunde fødevarer.