Virksomheder og partnerskaber

Sammen er vi stærkere

- samarbejder der giver mening og værdi

Virksomhedssamarbejde med Red Barnet

Som virksomhedspartner hos Red Barnet opnår din virksomhed større synlighed og er samtidig med til at støtte arbejdet for udsatte børn. Partnerskabet er til gavn for begge parter og kommer verdens mest sårbare børn til gode. 

Vi har masser af erfaring med CSR-samarbejde med virksomheder, som vi er glade for og stolte af. Gennem et partnerskab med Red Barnet får du en stærk medspiller, som kan styrke din virksomheds brand og relevans. Her på siden kan du læse mere om, hvordan du kan gøre en reel forskel, der gavner din forretning.  

Vi har hver dag kontakt til rigtig mange kunder, der handler dagligvarer i vores butikker. Den store kontaktflade giver os nogle unikke muligheder for at kunne gøre opmærksom på noget meget vigtigt. Det vil vi gerne udnytte og tage et medansvar for over for de børn og familier, der lever i fattigdom i dagens Danmark 

- Finn Tang, administrerende direktør i Aldi 

Hovedsamarbejdspartnere

CVC

Aldi

Sammen med ALDI’s kunder og medarbejdere arbejder vi for at sikre, at sårbare børn og familier får nogle af de muligheder, som de fleste andre tager for givet.  

Aldi

Trasborg

Trasborg har over de sidste tre generationer specialiseret sig i indsamling af genbrugstøj. Det sker ud fra et ønske om at skabe bæredygtige løsninger.

Trasborg

IKEA

Sammen med IKEA’s kunder og medarbejdere er det Red Barnets mål at sørge for, at de allermest udsatte børn og unge i Danmark får de samme muligheder som deres jævnaldrende.

IKEA

Red Barnets advisory board

Vi er stolte over at have samlet et stærkt hold af kapacititer inden for en række forskellige brancher, som hjælper os at udvikle nye koncpeter, projketer og involvere virskomheder i partnerskaber på nye måder.

Læs mere og se hvem der ermed i Red Barnets advisory board