Skab events

og arrangementer med Red Barnet

Få Red Barnet som partner på jeres event eller arrangement

Går du og din virksomhed med planer om at afholde en event? Og kan du se os som en medspiller her? Så vil vi meget gerne snakke videre med dig. Vi stiller mange års erfaring til rådighed. 

Vi skaber events og arrangementer med flere af vores partnere. Vi laver fx co-brandede kampagner med stor fælles markedsføring. Vigtigst er at vi begge får det optimale ud af partnerskabet. 

Ofte kombinerer vi eventet med andre aktiviteter, der fx fokuserer på jeres kunder eller medarbejdere i salgsaktiviteter, donationer og meget andet.

Lige nu er det også muligt at blive en del af Comedy Aid, hvor vi tilbyder virksomheder en række spændende sponsorpakker med attraktive eksponeringsmuligheder.

Mulighederne er mange. Kontakt os endelig nedenfor for at høre mere. 

Comedy Aid støtter Red Barnet og børn på flugt

Comedy Aid er velgørende stand-up shows, der hvert år foregår mellem jul og nytår. Her optræder en perlerække af kendte danske komikere gratis til fordel for en velgørenhedsorganisation - de sidste tre år Red Barnet. 

Comedy Aid har på tre år skabt et overskud på i alt 3,6 millioner kroner. De første to år gik de på scenen til fordel for børn i misbrugsramte familier og i 2015 gik overskuddet til Red Barnets arbejde med forebyggelse og bekæmpelse af mobning.

I 2016 og 2017 (showets 25-års jubilæum) går overskuddet igen til Red Barnet. Her er fokus på vores arbejde med at hjælpe børn på flugt. Det er 100% lattergaranti & pluspoint på karmakontoen.

Vær med

Som virksomhed kan I også blive en del af Comedy Aid. Vi tilbyder virksomheder en række spændende sponsorpakker med attraktive eksponeringsmuligheder.

Kontakt Janne Egelund Schmidt for at høre mere.

ALT for Damerne Kvindeløb indsamler genbrugstøj

ALT for Damerne Kvindeløb samarbejder med os om at samle børnetøj og legetøj ind til Red BArnets genbrugsbutikker. Her kan løbsdeltagere og gæster aflevere brugte ting i containere, som frivillige fra Red Barnets genbrugsbutikker tager i mod. Det er en enkel aktivitet at samle børnetøj og legetøj sammen til events eller på arbejdspladsen, der har stor gavn for butikkerne.

Genbrugsbørnetøj gavner ved ALT for damernes Kvindeløb