Støt som virksomhed

Vi skaber værdisamarbejder

Vær med til at skabe en bedre verden for børn og styrk jeres virksomheds brand. For når vi sætter Red Barnets logo sammen med jeres, opstår en ny og stærkere fortælling

Vi lægger vægt på at udvikle samarbejder, hvor både jeres virksomhed og vi kan få optimalt udbytte. Det gør vi ved at fokusere på områder med en fælles dagsorden, og hvor vi kan bruge hinandens kompetencer bedst muligt. Det har vi mange års erfaring i.

Vi skræddersyer og skaber altid unikke aftaler, der er med til at styrke jeres virksomheds brand og understøtte jeres mål. Det kalder vi værdisamarbejde, der er:  

  • Finansiel støtte til Red Barnets arbejde
  • Fælles indsats for mobilisering og engagement af målgrupperne for partnerskaberne
  • Fælles indsats for øget branding af begge parter

Vi kan involvere jeres medarbejdere og kunder, skabe spændende produkter og sjove events. Vi laver også strategisk programsamarbejde, der både kommer børnene og jeres virksomhed til gode. Ofte kombinerer vi selvfølgelig flere aktiviteter. 

Mulighederne er mange. Kontakt os for at høre mere om partnerskaber med Red Barnet

Vi samarbejder med både store og små virksomheder og andre partnere på mange niveauer. Sammen arbejder vi alle for at gøre verden til et mere sikkert sted for børn. 

Som Red Barnet-partner går I sammen med verdens førende uafhængige organisation for børn – vi er en del af Save the Children. Se Red Barnets erhvervspartnere her

Skriv til os på virksomheder@redbarnet.dk - så kontakter vi dig snarest.   


Andre måder at støtte som virksomhed

I mellemtiden kan i udforske andre måder jeres virksomhed kan gøre en forskel for udsatte børn. I kan blive erhvervssponsor og give en virksomhedsdonation hver måned. Der er også mulighed for at købe en julepakke og vise jeres virksomhed er med til at gøre en forskel for udsatte børn i juletiden. I kan også starte jeres egen indsamling og fortælle hvorfor I samler ind og hvad det betyder for jeres virksomhed.

Giv en virksomhedsdonation

Bliv erhvervssponsor

Når jeres virksomhed støtter med et fast beløb, skal vi bruge færre penge på administration, og vi bliver bedre i stand til at planlægge langsigtet. På den måde giver I endnu mere til de børn, der har allermest brug for vores hjælp.

Støt som virksomhed i julen

Køb en julepakke til virksomheder

Når din virksomhed køber en af Red Barnets julepakker, er I med til at hjælpe og støtte de børn i både Danmark og resten af verden, der har allermest brug for det. Dét er samfundssind.

Start jeres egen virksomhedsindsamling

Start en virksomhedsindsamling

I kan meget nemt oprette jeres egen indsamlingsside, hvor I kan fortælle om jeres virksomheds mål og hvorfor I samler ind. På jeres indsamlingsside kan I også følge med i, hvem der giver et bidrag, og hvor meget I har samlet ind.

Red Barnet samarbejder med Merkur Andelskasse

I Red Barnet samarbejder vi med dansk erhvervsliv for børnenes sag. Et af vores ældste partnerskaber har kørt siden 1997 med Merkur Andelskasse.
Merkur Andelskasse har oprettet en Red Barnet støttekonto, som i 2018 genererede 135.000 kr til de mest udsatte børn i Danmark og i resten af verden.

Læs mere

Aldi og Red Barnet i tæt samarbejde

”Vi har hver dag kontakt til rigtig mange kunder, der handler dagligvarer i vores butikker. Den store kontaktflade giver os nogle unikke muligheder for at kunne gøre opmærksom på noget meget vigtigt. Det vil vi gerne udnytte og tage et medansvar for over for de børn og familier, der lever i fattigdom i dagens Danmark”, Finn Tang, administrerende direktør i Aldi.

Læs mere