Vi skaber

værdisamarbejder

 

Vær med til at skabe en bedre verden for børn og styrk jeres virksomheds brand. For når vi sætter Red Barnets logo sammen med jeres, opstår en ny og stærkere fortælling.

Vi lægger vægt på at udvikle samarbejder, hvor både jeres virksomhed og vi kan få optimalt udbytte. Det gør vi ved at fokusere på områder med en fælles dagsorden, og hvor vi kan bruge hinandens kompetencer bedst muligt. Det har vi mange års erfaring i.

Vi skræddersyer og skaber altid unikke aftaler, der er med til at styrke jeres virksomheds brand og understøtte jeres mål. Det kalder vi værdisamarbejde, der er:  

  • Finansiel støtte til Red Barnets arbejde
  • Fælles indsats for mobilisering og engagement af målgrupperne for partnerskaberne
  • Fælles indsats for øget branding af begge parter

Vi kan involvere jeres medarbejdere og kunder, skabe spændende produkter og sjove events. Vi laver også strategisk programsamarbejde, der både kommer børnene og jeres virksomhed til gode. Ofte kombinerer vi selvfølgelig flere aktiviteter. 

 

Bliv Erhvervssponsor

 

Start jeres egen virksomhedsindsamling

Mulighederne er mange. Kontakt os nedenfor for at høre mere

Vi samarbejder med både store og små virksomheder og andre partnere på mange niveauer. Sammen arbejder vi alle for at gøre verden til et mere sikkert sted for børn. 

Som Red Barnet-partner går I sammen med verdens førende uafhængige organisation for børn – vi er en del af Save the Children.