Hvor skal jeg aflevere pengene?

Red Barnet samler ind, når der afholdes folketingsvalg den 5. juni 2019. Her kan du læse om, hvor du skal aflevere pengene, når du er færdig med at samle ind.

Når du har samlet ind, vil vi bede dig om at aflevere indsamlingsbøtten i en bank, i bankens almindelige åbningstid, helst senest 7 dage efter valget. De fleste banker vil gerne gøre det gebyrfrit, men er det nødvendigt, kan et eventuelt gebyr fratrækkes indholdet i din indsamlingsbøtte, så du ikke selv hæfter for denne udgift.

Nedenfor kan du se hvilke banker, som vi har været i dialog med. Læs nærmere under hver bank. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at aflevere pengene i en anden bank, fx din egen bank. Du skal bare være opmærksom på, at du ikke kan aflevere pengene i en pengeløs filial. Hvis du er i tvivl om filialen kan tage imod kontanter, så anbefaler vi, at du kontakter filialen først.

Vi ved dog, at du ikke kan aflevere pengene i Jyske Bank eller Nykredit. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontake os på valg@redbarnet.dk eller 3524 8500, så skal vi nok prøve at hjælpe dig.   

Danske Bank 
Deres filialer er ikke blevet orienteret, men hovedkontoret har fortalt os , at vi kan aflevere pengene i de af deres filialer, hvor man kan indsætte kontanter. Hvis du vil være på den sikre side, så kan du kontakte filialen først. Klik her for at se hvilke filialer hvor man kan indsætte kontanter.   

Den Jyske Sparekasse
Deres filialer er ikke blevet orienteret, men hovedkontoret har fortalt os, at vi kan aflevere pengene i alle deres filialer. Filialerne er ved at få nye åbningstider, så de anbefaler, at man lige ringer til den lokale filial først og spørger hvornår de har åbent, samt får bekræftet, at man kan aflevere pengene i deres bank. Klik her for at se filialernes adresser og kontaktoplysninger.

Sådan gør du med indsamlingsbøtten
Klip indsamlingsbøtten over sammen med bankpersonalet for at få pengene ud. Selve bøtten kan ikke genbruges, men materialet kan godt, så i må gerne sortere det til plastikgenbrug. 

Husk at anføre dit indsamler-ID
Husk at bede personalet i banken om at anføre dit indsamler-ID på indbetalingen. Dit indsamler-ID står på det klistermærke, du skal sætte på indsamlingsbøtten.

Pengene skal overføres til Red Barnets bank konti 
Pengene indsættes på Red Barnets konto i enten Danske Bank: 4316 - 10142288 eller Jyske Bank: 5016 - 2056522. Begge kontonumre står på det klistermærke, som du skal sætte på din indsamlingsbøtte.

 

Bliv indsamler

Red Barnet samler ind ved valgstederne, når der afholdes folketingsvalg den 5. juni 2019. Vi mangler indsamlere over hele landet, så vi håber, at du har lyst til at være med.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os på telefon 3524 8500 eller mail valg@redbarnet.dk.