Hvor skal jeg aflevere pengene?

Red Barnet samler ind, når der afholdes regions- og kommunalvalg tirsdag den 21. november 2017. Her kan du læse om, hvor du skal aflevere pengene, når du er færdig med at samle ind.

Når du har samlet ind, vil vi bede dig om at aflevere indsamlingsbøtten i den lokale bank i bankens almindelige åbningstid senest fredag den 24. november.

Vi har lavet aftaler med Danske og Jyske Bank om, at du gebyrfrit kan få optalt og indsat indholdet af din indsamlingsbøtte på Red Barnets konto i disse to banker. Dette gøres inden for bankens almindelige åbningstid og i de filialer, der har kassefunktion.

Husk at bede personalet i banken om at anføre dit indsamler-ID på indbetalingen. Dit indsamler-ID står på det klistermærke, du skal sætte på indsamlingsbøtten.

Vær opmærksom på, at du ikke kan aflevere indsamlingsbøtten i en pengeløs filial.

Danske Bank
Vi har lavet en aftale med Danske Bank om, at du gebyrfrit kan få optalt og indsat indholdet af din indsamlingsbøtte på Red Barnets konto i Danske Bank: 4316 - 10163854. Her kan du finde en liste over Danske Banks afdelinger med kassefunktion.

Jyske Bank
Vi har lavet en aftale med Jyske Bank om, at du gebyrfrit kan få optalt og indsat indholdet af din indsamlingsbøtte på Red Barnets konto i Jyske Bank: 5016 - 2056522. Her kan du finde en liste over Jyske Banks afdelinger med kassefunktion.

For at undgå ventetid kan du evt. ringe til den lokale afdeling forud for din ankomst og aftale, hvornår det er bedst, at du kommer, men ellers håber vi, at du vil udvise tålmodighed, hvis der er lidt ventetid. 

Din lokale bank
Er der ikke en Danske eller Jyske Bank med kasse i nærheden af, hvor du bor, kan du spørge i din lokale bank, om de vil hjælpe dig. De fleste banker vil gerne gøre det gebyrfrit, men er det nødvendigt, kan et eventuelt gebyr fratrækkes indholdet i din indsamlingsbøtte, så du ikke selv hæfter for denne udgift.

Pengene indsættes enten på Red Barnets konto i Danske Bank: 4316 - 10163854 eller Jyske Bank: 5016 - 2056522. Begge kontonumre står på det klistermærke, som du skal sætte på din indsamlingsbøtte.

Aflevering hos Red Barnet, København V
Bor du i København eller omegn, kan du også aflevere din fyldte indsamlingsbøtte hos Red Barnet, Rosenørns Allé 12, 1634 København V indenfor normal kontortid.

Tilmeld dig

Red Barnet samler ind, når der afholdes regions- og kommunalvalg tirsdag den 21. november. Vi mangler indsamlere over hele landet, så vi håber, at du har lyst til at være med.

Tilmeld dig

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os på telefon 3524 8500 eller mail valg@redbarnet.dk.