Vi samler ind til
de mest udsatte børn
ved valgindsamlingen 2017

Vi samler ind til de mest udsatte børn lokalt, nationalt og internationalt
Når danskerne går til valg den 21. november, samler Red Barnets frivillige indsamlere ind til de dårligst stillede børn, både i Danmark og i resten af verden. 

På bare to timer får man i gennemsnit 1.000 kroner i indsamlingsbøtten. Penge, der går til at redde, beskytte og styrke børn lokalt, nationalt og internationalt.  

Alt for mange børn i Danmark har brug for hjælp. Fordi de lever i fattigdom. Fordi de er socialt isolerede og ensomme. Fordi de bliver mobbet. Det er blandt andre de børn, du hjælper, når vi samler ind ved valget den 21. november.  

I mere end 65 byer er Red Barnet til stede og arbejder for de mest udsatte børn. Vi laver aktiviteter for børn i vores familieoplevelsesklubber og naturklubber, og vi hjælper dem til at komme ind i fritids- og foreningslivet. Vi arrangerer ferielejre, og vi arbejder for at bekæmpe mobning i børnenes institutioner og på internettet.

Vi er også tilstede i verdens brændpunkter og uddeler nødhjælp der, hvor konflikter og naturkatastrofer bringer børn i fare. Lige nu ser verden et højt antal naturkatastrofer, hvor jordskælv, massive oversvømmelser og orkaner har ødelagt hjem, skoler og liv for millioner af børn. Når du samler ind, hjælper du også børn på flugt, i krig og i naturkatastrofer. Sammen giver vi dem mad, medicin og husly. 

Tilmeld dig

Red Barnet samler ind, når der afholdes regions- og kommunalvalg tirsdag den 21. november. Vi mangler indsamlere over hele landet, så vi håber, at du har lyst til at være med.

Tilmeld dig

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os på telefon 3524 8500 eller mail valg@redbarnet.dk.