Vi samlede indtil de mest udsatte børn ved valgindsamlingen 2017

600.000 kroner til de mest udsatte børn lokalt, nationalt og internationalt
Da danskerne gik til valg den 21. november, samlede Red Barnets frivillige indsamlere 600.000 kroner ind til de dårligst stillede børn, både i Danmark og i resten af verden. Penge, der går til at redde, beskytte og styrke børn lokalt, nationalt og internationalt.  

Alt for mange børn i Danmark har brug for hjælp. Fordi de lever i fattigdom. Fordi de er socialt isolerede og ensomme. Fordi de bliver mobbet. Det er blandt andre de børn, Red Barnets indsamlere samlede ind til ved valget den 21. november.  

I mere end 65 byer er Red Barnet til stede og arbejder for de mest udsatte børn. Vi laver aktiviteter for børn i vores familieoplevelsesklubber og naturklubber, og vi hjælper dem til at komme ind i fritids- og foreningslivet. Vi arrangerer ferielejre, og vi arbejder for at bekæmpe mobning i børnenes institutioner og på internettet.

Vi er også tilstede i verdens brændpunkter og uddeler nødhjælp der, hvor konflikter og naturkatastrofer bringer børn i fare. Lige nu ser verden et højt antal naturkatastrofer, hvor jordskælv, massive oversvømmelser og orkaner har ødelagt hjem, skoler og liv for millioner af børn. Red Barnets indsamlere hjælper du også børn på flugt, i krig og i naturkatastrofer. Sammen giver vi dem mad, medicin og husly. 

Støt med MobilePay

Tlf. nr: 30 30 31 00

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os på telefon 3524 8500 eller mail valg@redbarnet.dk.