Mød vores frivillige


Mikkel, indsamlingsleder i Ørestaden 

Fakta

  • Mikkel Jochimsen, 41 år
  • Frivillig indsamlingsleder i Ørestaden 
  • Har været frivillig i Red Barnet siden 2013 

Hvad laver du som frivillig indsamlingsleder?

Mit arbejde som indsamlingsleder går ud på at få koordineret indsamlingsdagen. Jeg skaffer frivillige og prøver så vidt muligt også at få kontakt til lokale virksomheder, der vil give en støtte med. På dagen drejer det sig om at få sendt folk godt afsted. Jeg gør et stort nummer ud af at tage godt imod børn og fortælle dem, hvor fedt det er at være ude. Jeg kunne nemlig selv mærke, at de frivilliges engagement gav et stort boost til mine egne børn, da vi samlede ind for første gang, og det prøver jeg at give videre.

Hvorfor blev du frivillig i Red Barnet?

Jeg blev frivillig i et håb om at være med til at gøre en forskel. Da jeg selv fik børn, fik jeg lyst til at gøre noget for at hjælpe udsatte børn og familier. Jeg er frivillig i landsindsamlingen, fordi jeg gerne vil gøre mere end at donere penge, og samtidig er det en god måde at få mine egne børn med og lære dem at hjælpe nogle af dem, der ikke har det så godt.

Hvad giver det dig at være frivillig?

Det giver mig glæde, at jeg kan være med til at gøre noget godt for andre, og at jeg kan give den følelse videre til mine egne børn. Det har været en stor oplevelse at samle ind sammen med mine børn og mærke den stolthed, det giver dem at være med til at hjælpe andre. 

Hvilke råd har du til andre, som overvejer at blive frivillige i Red Barnet?

Man skal endelig bare komme op på indsamlingsdagen. Selvom man ikke har tilmeldt sig, er der altid en ekstra indsamlingsbøtte. Vi har altid plads til flere, og det er meget givende at være med

Læs mere om Red Barnets frivillige

Det giver mig glæde, at jeg kan være med til at gøre noget godt for andre, og at jeg kan give den følelse videre til mine egne børn.