Mød vores frivillige

Fra lejrleder til indsamler eller genbrugsfrivillig. Der er mange forskellige muligheder for at hjælpe de dårligst stillede børn og familier. 

I Red Barnet har vi mere end 2.000 engagerede frivillige, der på forskellig vis arbejder for at gøre livet bedre for børn - i Danmark og i resten af verden. Her kan du møde nogle af vores frivillige og høre mere om, deres arbejde går ud på.

"Ved at være frivillig i Red barnet ved siden af mit studie får jeg både praktisk erfaring, gode oplevelser og et netværk i området"

- Helene Solhøj Nebel, klubleder

Linda Sommer

"Jeg vil gerne gøre, hvad jeg kan for at hjælpe andre, der hvor jeg er. Når man har evnen til at hjælpe andre, så synes jeg også, man har en forpligtelse til at gøre det."

-Linda Sommer, lokalformand

Birgit Stensgaard

"Jeg synes, at genbrug giver god mening på mange måder. Vi kan hjælpe mennesker, der ikke har råd til nyt dyrt tøj, og samtidig kan vi støtte et godt formål”

- Birgit Stensgaard, genbrugsfrivillig

Lene Damgaard

"I Red Barnet kan jeg lave noget frivilligt arbejde, som giver mening for mig, og som gør en forskel for mennesker."

- Lene Damgaard, lejr- og klubleder

 "Jeg synes, at det er så skønt med alle de kollegaer, jeg har lært at kende som frivillig. Det smitter af på familierne og kunderne i butikken, at vi har et rigtig godt socialt sammenhold."

- Anna Marie Glyngø, genbrugsfrivillig

Mikkel Jochimsen

"Det giver mig glæde, at jeg kan være med til at gøre noget godt for andre, og at jeg kan give den følelse videre til mine egne børn."

- Mikkel Jochimsen, indsamlingsleder

Kunne du tænke dig, at blive en del af vores frivillig team?

Vi har løbende brug for frivillige i vores lokalforeninger rundt om i Danmark. Opgaverne og jobsene er mange, og vi leder derfor efter frivillige med forskellige kompetencer. Hvis du er enig i vores værdier, har hjertet på rette sted og ønsker at gøre en mærkbar forskel, kan du være lige præcis den, vi står og mangler.
TILMELD DIG SOM FRIVILLIG HER