Vejen Lokalforening

Velkommen til Vejen Lokalforening

I Vejen lokalforening brænder vi for at hjælpe de dårligst stillede børn i vores lokalområde. Det gør vi, fordi alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Hvis du vil være med til at gøre en forskel, er du er meget velkommen  til at kontakte os – vi har altid brug for flere frivillige hænder.

Som frivillig i Red Barnet Vejen & omegn får du mulighed for at gøre en indsats med lige dét, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med fundraising, HR, PR, landsindsamling, bestyrelsesarbejde eller arrangere sociale aktiviteter og ferielejre med børn og familier fra lokalområdet.


Vi driver på ellevte år en fantastisk Familieoplevelsesklub
I vores familieoplevelsesklub giver vi oplevelser til børn og deres forældre, som af økonomiske, sociale eller helbredsmæssige årsager ikke selv har overskud til aktiviteter i en trængt hverdag. Aktiviteterne kan være alt fra madklubber til skovture, museumsbesøg, biografhygge, fastelavn og legeland.


Vi er stolte af vores Sommerlejr
Vi driver på nu femte år en sommerlejr, som er en stor succes - til lands og til vands. Vi vil derfor opfordre dig til at være vaks, så snart vi åbner for tilmelding. 

Hvem kan deltage?

  • ­Unge i udsatte positioner (12 og 16 år) fra Vejen Kommune.
  • Såvel drenge som piger er velkomne.
  • Der er plads til 25 unge på lejren – bemærk; drenge og piger sover adskilt.
  • Unge som af økonomiske, sociale og/eller fysiske årsager ikke har de samme muligheder for ferie som deres jævnaldrende, og som opfylder Red Barnets henvisningskrav.  

Hvem må henvise?

  • Kommunen fungerer som henvisende part af børn, unge og familier til de frivillige sociale aktiviteter i Red Barnet.
  • Hos Kommunen kan det sagtens være frontpersonalet fx sagsbehandler, sundhedsplejerske, lærer, pædagog, familieterapeut m.fl., der henviser - eller for den sags skyld boligsociale kontorer, hvis de samarbejder om børns trivsel med kommunen.


Landsindsamling og Venskabsløb
Udover KLUB & LEJ, deltager vi hvert år i Landsindsamlingen den 1. søndag i september, og vi kører Venskabsløbet i tæt samarbejde med Børupskolen. Vi har løbende brug for ekstra hænder, både i klub- & lejrteamet og til arrangementer - så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har lyst til at være med i vores fælleskab.