Vejen Lokalforening

Velkommen til Vejen Lokalforening

I Vejen lokalforening brænder vi for at hjælpe de dårligst stillede børn i vores lokalområde. Det gør vi, fordi alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Hvis du vil være med til at gøre en forskel, er du er meget velkommen  til at kontakte os – vi har altid brug for flere frivillige hænder.

Som frivillig i Red Barnet Vejen får du mulighed for at gøre en indsat med lige dét, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med fundraising, landsindsamling, bestyrelsesarbejde eller arrangere sociale aktiviteter og ferielejre med børn og familier fra lokalområdet.

Vi driver på 6. år en Familieoplevelsesklub.

I vores familieoplevelsesklub giver vi oplevelser til børn og deres forældre, som af økonomiske, sociale eller helbredsmæssige årsager ikke selv har overskud til aktiviteter i en trængt hverdag. Aktiviteterne kan være alt fra madklubber til skovture, museumsbesøg, biohygge, fastelavn og legeland.

Deruover

  • Deltager vi hvert år i Landsindsamlingen den 1. søndag i September
  • Arbejder vi med at etablere en sommerlejr for udsatte børn i lokalområdet - afholdes sommeren 2019.
  • Arbejder bestyrelsen løbende med markedsføring, fundraising og arrangementer.

Vi har løbende brug for ekstra hænder, både i klubben og til arrangementer - så tøv ikke med at kontakte os hvis du har lyst til at være med i vores fælleskab. 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet