Skive Lokalforening

Velkommen til Skive Lokalforening

Red Barnets Lokalforening i Skive blev stiftet i 2012. Siden da har vi arbejdet med en familieoplevelsesklub, hvor lokalområdets udsatte børn i alderen 5-11 år samt deres familier kan få adgang til kulturelle, sportslige, og naturmæssige oplevelser.

Eksempler på oplevelser kan være: Teater, biograf, zoologisk have, badeland, fodboldkamp, håndboldkamp, koncerter, shows, seværdigheder, samt naturbaserede oplevelser og aktiviteter.

På vores 10 årlige ture lægger vi vægt på at skabe tryghed og ro og forsøger at skabe nogle gode rammer hvor nærvær, fællesskab og glæde går hånd i hånd.

Hvem er vi?

Lige nu er vi cirka 10 frivillige med meget forskellige baggrunde. Vi mødes cirka én gang om måneden, hvor den står på evaluering, planlægning og hygge. Vi har altid plads til og brug for flere hænder og ideer, så vi kan skabe en endnu bedre oplevelsesklub.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har lyst til at bidrage til lokalforeningens arbejde.

Følg os på Facebook, her poster vi jævnligt updates og sjove indlæg fra foreningen.

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet