Ringsted Lokalforening

Velkommen til Ringsted Lokalforening

Red Barnet Ringsted er en aktiv gruppe med ca. 18 engagerede frivillige. Vi brænder for at give de dårligst stillede børn i Ringsted kommune retten til en god, glad og inkluderende hverdag og opvækst. Vi vil gerne være flere frivillige, så hvis du har ønske om at være med til at gøre en forskel for vores familier - så kontakt blot en af ​​​​os.


Familieoplevelsesklubben

Vores største aktivitet er vores velfungerende Familieklub, der består af 36 børn og voksne. Ca. hver 6. uge tager vi på skovtur, biograf, en tur i svømmehallen, Lalandia, zoo, i teater, på bondegårdsbesøg eller noget helt femte og typisk om lørdagen eller søndagen. For hvert arrangement udpeger klublederen en eller tovholdere og derefter afholdes et planlægningsmøde, for der skal arrangeres tilmelding, transport, check af åbningstider, lægges tidsplan for dagen, købes ind og smøres madpakker.


Sommerlejren

I 2020 gennemførte vi vores første sommerlejr og det med stor succes. En sommerlejr med rigtig mange aktiviteter og engagerede frivillige. Derfor gentager vi naturligvis sommerlejren i 2021 og denne gang i Pedersborghytten v/Sorø også med stor succes og gode oplevelser. Sommerlejren 2022 gennemføres fra d. 28.-31. juli denne gang i Egeruplejren ved Skælskør og vi glæder os. 


Støt os i vores arbejde

Vi er en velfungerende bestyrelse og vi har fortsat masser af ideer til flere aktiviteter, vi har vokseværk og søger derfor flere frivillige både til Familieklubben og Sommerlejren. Hos os kan du deltage på det niveau, du kan og ønsker, men vi forventer, at du som frivillig deltager i mindst 2 årlige arrangementer. Vi modtager donationer via fonde både lokalt og nationalt, såvel som vi modtager donationer via vores MobilePay 845805.


Hvor kan du følge os?

Facebook

Kontakt

Næstforperson
Kenneth Bay Jensen
Mail: hrringsted@redbarnet.dk

Kasserer
Henriette Vestergaard
Mail: kassererringsted@redbarnet.dk

Familieklubledere
Trine Nørlem og Rabiye Ates
Mail: oplevelsesklubringsted@redbarnet.dk

Familielejrleder
Nadja Bilsted
Mail: lederfamilieweekendringsted@redbarnet.dk