Ringsted Lokalforening

Velkommen til Ringsted Lokalforening

Red Barnet Ringsted er en aktiv gruppe med ca. 15 engagerede frivillige. Vi brænder for at give de dårligst stillede børn i Ringsted kommune retten til en gud, glad og prøv hver dag og opvækst. Vi vil gerne være flere frivillige, så hvis du har ønske om at være med til at gøre en forskel for vores familier - så kontakt blot en af ​​os.

Familieoplevelsesklubben Vores største aktivitet er vores velfungerende Familieklub, der består af 30 børn og voksne. Ca. hver 6. uge tager vi på skovtur, biograf, en tur i svømmehallen, Lalandia, zoo, i teater, på bondegårdsbesøg eller noget helt femte og typisk om lørdagen eller søndagen. For hvert arrangement udpeger klublederen en eller to tovholdere og derefter afholdes et planlægningsmøde, for der skal arrangeres tilmelding, transport, check af åbningstider, lægges tidsplan for dagen, købes ind og smøres madpakker. 

Sommerlejren
I 2020 gennemførte vores første sommerlejr og det med stor succes. En sommerlejr med rigtig mange aktiviteter og engagerede frivillige. Derfor gentager vi naturligvis sommerlejren i 2021 og denne gang i Pedersborghytten v/Sorø. Sommerlejren 2021 gennemføres fra d. 23.-25. juli og vi glæder os. 

Støt os i vores arbejde
Vi er en velfungerende bestyrelse og vi har fortsat masser af ideer til flere aktiviteter, vi har vokseværk og søger derfor flere frivillige både til familieklubben og sommerlejren. Hos os kan du deltage på det niveau du kan og ønsker, men vi forventer hund, at du som frivillig deltager i mindst 2 årlige arrangementer. Vi modtager donationer via fonde både lokalt og på landsplan, såvel som vi modtager donationer via vores MobilePay 845805.

Følg os på Facebook.

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Redbarnet.Logic.Models.Grid.ContentBoxGridModel.

Yderligere kontaktpersoner

Næstformand
Kenneth Bay Jensen
hrringsted@redbarnet.dk

Kasserer
Henriette Vestergaard
kassererringsted@redbarnet.dk

Familieklubledere
Trine Nørlem og Rabiye Ates
oplevelsesklubringsted@redbarnet.dk

Familielejrleder
Nadja Bilsted
lederfamilieweekendringsted@redbarnet.dk

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet