Køge Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet
Velkommen til Køge Lokalforening
I Køge lokalforening brænder vi for at hjælpe de dårligst stillede børn i vores lokalområde. Det gør vi, fordi alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Hvis du vil være med til at gøre en forskel, er du er meget velkommen til at kontakte os – vi har altid brug for flere frivillige hænder.

Det arbejder vi med
Som frivillig i Red Barnet Køge får du mulighed for at gøre en indsat med lige dét, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med kommunikation og PR, fundraising, landsindsamling, bestyrelsesarbejde eller arrangere sociale aktiviteter med børn og familier fra lokalområdet.

Familieoplevelsesklub
I vores familieoplevelsesklub giver vi oplevelser til børn og deres forældre, som af økonomiske, sociale eller helbredsmæssige årsager, ikke selv har overskud til at arrangere aktiviteter i en trængt hverdag. Aktiviteterne kan være alt fra madklubber til skovture, museumsbesøg og bowlingaftener.

Frivillige i Red Barnet bidrager desuden til Red Barnets årlige landsindsamling den første søndag i september. Læs mere om landsindsamlingen.

Støt Red Barnet Køge lokalforening
Alle aktiviteter i Red Barnet Køge er frivillige. Vi samarbejder med andre foreninger lokalt og kommunalt for sammen at tilbyde aktiviteter for de dårligt stillede børn og familier. Vi kunne ikke lave alle vores aktiviteter uden støtte og opbakning fra det lokale erhvervs- og foreningsliv. En stor tak til: Køge kommune for tildeling af § 18 midler.

Du kan også følge vores arbejde på Facebook
 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet