Støt
Red Barnet Hovedstaden

 

Donationer og bidrag er hver dag med til at skabe enorme forandringer for de børn, der deltager i Red Barnet Hovedstadens tilbud. Hver en krone tæller. Uanset om du støtter os som forening, virksomhed, selvstændig eller som privatperson, så er du medvirkende til, at børn i udsatte positioner får de bedste vilkår for at trives og lykkes.

Den økonomiske støtte, vi modtager i Red Barnet Hovedstaden, går blandt andet til:

 

  • Familieoplevelsesklubber, hvor vi sørger for at skabe grundlaget for et trygt fællesskab for både børn og deres familier gennem nærværende og inkluderende aktiviteter.
  • Ferielejre, som udgør en unik mulighed for børn til at komme væk hjemmefra, knytte bånd til andre jævnaldrene og opleve det samme som deres kammerater derhjemme.
  • Plads Til Alle, hvor frivillige hjælper børn og unge med at få en aktiv fritid og at blive en del af et stærkt fællesskab via en fritidsaktivitet.
  • Events, der ofte planlægges som større, særskilte arrangementer med mange deltagere på tværs af klubber og indsatser.

 

 

 

 

Vær med til at støtte arbejdet for at skabe trygge, inkluderende fællesskaber for børn og deres familier i Hovedstaden

 

Skriv eller ring til forperson John Skat Dalgaard, som gerne kommer ud og fortæller nærmere om, hvordan jeres hjælp kan komme bedst til gavn

 

formandhovedstaden@redbarnet.dk - 28404545

 

 

 

I Red Barnet Hovedstaden sætter vi stor pris på enhver støtte, vi modtager, og sørger altid for, at flest mulige børn får gavn af den.

Vil du gerne have et indblik i nogle af de arrangementer og tiltag, der blandt andet er blevet til ved hjælp af uvurderlig støtte, så findes der flere eksempler via nedenstående sociale medier.

 

 

 

Forperson

formandhovedstaden@redbarnet.dk

 

Klubber

hovedstadensklubber1@redbarnet.dk

 

HR

hrlederhovedstaden@redbarnet.dk

 

  

 

Følg os her