Bliv Frivillig i
Red Barnet Hovedstaden

 

I Red Barnet Hovedstaden har vi altid plads til nye engagerede frivillige.

Bliv en del af et stærkt socialt fællesskab med mulighed for at gøre en reel forskel samtidig med, at du bruger og opnår værdifulde kompetencer inden for områder som pædagogik, service, kommunikation, HR, økonomi og projektledelse.

 

  

 

 

"Det giver meget at hjælpe andre, både læring og glæde ved at se glade børn. Man får lige så meget igen, som man giver ud."

 

Zahra og Özlem - Klubledere

 

 

 

Her får du et indblik i det frivillige arbejde, der foregår inden for Red Barnet Hovedstadens mange indsatser:

 

Familieoplevelsesklubber

Som frivillig i en af vores familieoplevelsesklubber er du med til at planlægge og afvikle aktiviteter, der kan udgøre et samlingspunkt for børn og deres familier. Deltagerne mødes ca. en gang om måneden til alt fra fælles madlavning og spisning til en tur i teatret eller i skoven. Er man klubleder, har man det overordnede ansvar for at drive og udvikle klubben.

 

Plads til Alle

Plads til Alle er en indsats, der hjælper børn og unge med at få en aktiv fritid og blive en del af et stærkt fællesskab via fritidsaktiviteter og foreningsliv. Den frivilliges rolle kan bestå i alt fra tilmelding til en fritidsaktivitet og betaling af kontingent til helt lavpraktisk at sørge for, at det pågældende barn bliver fulgt hen til dér, hvor aktiviteten foregår og til det rigtige tidspunkt.

 

Ferielejre

For mange børn betyder det at have ferie hverken rejser, sommerhusture eller udflugter. Netop derfor arrangerer vi hvert år et bredt udvalg af ferielejre som en særlig mulighed for at komme lidt væk fra de vante rammer og ud i naturen. Som frivillig på vores ferielejre står du for at planlægge og afvikle aktiviteter. Er du lejrleder, har du samtidig ansvaret for at lede og evaluere lejren.

 

Tag godt imod

Tag godt imod er et særligt tilbud til internationale flygtninge, som gerne vil være en del af et trygt fællesskab og som har brug for et pusterum fra bekymringer og traumer. Også her går arbejdet som frivillig ud på at planlægge og afvikle forskellige inddragende aktiviteter. Der skal dog samtidig tages specielle hensyn, som bygger på viden om, hvad det vil sige at være et menneske på flugt. Denne viden og andre former for brugbart info modtager du, inden du starter.

 

Genbrugsbutikker

I vores genbrugsbutikker finder du et bredt udvalg af brugt kvalitetstøj, legetøj, møbler og udstyr til børn. Du behøver ikke at have erfaring med butiksarbejde for at blive frivillig her. Så længe du går positivt til opgaven og går op i at skabe en behagelig atmosfære for både kunder og kollegaer.

  

Forenings- og administrationsarbejde

Til at understøtte det frivillige arbejde, der udføres i forbindelse med vores mange tilbud, har vi bestyrelsen og de forskellige udvalg, som på samme måde er drevet af frivillige. Udvalgene består foruden bestyrelsen af Klubudvalget, HR-udvalget, Kommunikationsudvalget og Økonomi- og fundraisingudvalget.

Har du mod på at blive frivillig i et af vores udvalg, så får du blandt andet muligheden for at være med til at varetage kontakten til vores klubber, rekruttere nye frivillige, sikre at vores arbejde bliver kommunikeret ud til alle interesserede, og at der altid ligger en sund økonomi bag alt, hvad vi laver.

 

 

 

 

Klik her for at melde dig som frivillig i Red Barnet Hovedstaden

 

 

 

Når vi modtager din ansøgning, sørger en frivillig fra Red Barnet Hovedstaden for at vende tilbage til dig inden for kort tid. Herefter vil vi som regel tilbyde dig et møde, hvor du vil få mulighed for at hilse på os og stille eventuelle spørgsmål. Samtidig får vi muligheden for at lære dig bedre at kende og kan sikre, at dine kompetencer kommer til gavn der, hvor det giver bedst mening.

Er du nysgerrig på, hvilke områder i Red Barnet Hovedstaden, der har et aktuelt behov for rekruttering, er du meget velkommen til at følge os på de sociale medier og kaste et blik på opslag, der gør opmærksom på ledige frivillige stillinger. Du finder dem herunder.

 

 

 

Forperson

formandhovedstaden@redbarnet.dk

 

Klubber

hovedstadensklubber1@redbarnet.dk

 

HR

hrlederhovedstaden@redbarnet.dk

 

  

 

Følg os her