København Hovedstaden Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til København Hovedstaden

Vi hjælper udsatte børn lokalt og internationalt

I Red Barnet Hovedstaden hjælper vi dårligt stillede og socialt udsatte børn i Københavnsområdet. Vi rejser også midler til børn, der sulter, er på flugt eller befinder sig midt i krig og katastrofer.

Gennem vores familieoplevelsesklubber arrangerer vi gode oplevelser for udsatte børn og deres familier i Københavnsområdet. Der har tidligere været afholdt arrangementer så som fastelavn, sommerfester, oplevelser i naturen og meget mere. Vi sælger børnetøj, legetøj og bøger af høj kvalitet i vores genbrugsbutikker til gavn for børn lokalt og internationalt. Vi følger børn til fritidsaktiviteter, står for landsindsamlingen i Københavnsområdet, og vi arrangerer spændende fundraising-aktiviteter.

 

Frivillig i Red Barnet Hovedstaden

Har du også lyst til at være frivillig i Red Barnet Hovedstaden? Som frivillig i Red Barnet Hovedstaden kan du gøre en forskel for børn lokalt og internationalt. Du kan være med til at give børnene og deres familier positive og sjove oplevelser i vores familieoplevelsesklubber. Du kan følge børn til fritidsaktiviteter i vores projekt Plads til Alle, være med til at drive en børnetøjsbutik, få erfaring med fundraising, events, rekruttering og kommunikation i foreningens udvalg, og du kan bruge dine kreative evner og projektlederfærdigheder.

Samtidig kan du blive del af et fællesskab med et godt sammenhold. Du har mulighed for at deltage i forskellige kurser og hyggelige arrangementer i foreningen.

Har du lyst til at blive frivillig i Red Barnet Hovedstaden, er du altid velkommen til at skrive uopfordret til os på lokalforeninghovedstaden@redbarnet.dk - eller følge med på frivilligjob.dk, hvor du kan se, når vi søger frivillige.

Vil du være frivillig i Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet