Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Red Barnet Hovedstaden

Red Barnet Hovedstaden er en lokal frivilligorganisation, hvor vores fornemmeste opgave består i, at yde hjælp og støtte til udsatte børn i Københavnsområdet: København, Amager og Frederiksberg.
Vi har hele 8 familieoplevelsesklubber med ca. 225 frivillige, der skal understøtte ca. 400 lokale børn, som vi har tilknyttet vores forening.
 
Vi vil være til stede i alle udsatte boligområder i vores lokalområde for at gøre en lokal forskel for de udsatte børn og deres familier.


Bliv frivillig og gør en forskel
I takt med at vi udvider vores aktiviteter og får flere børn tilknyttet, har vi også brug for flere frivillige. Der er et hav af muligheder, hvis du vil være frivillig hos os. Vi vil derfor gerne høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde ud, hvad du har lyst til, og hvad vi kan tilbyde dig. Tøv ikke med at kontakte vores HR-team på hrlederhovedstaden@redbarnet.dk

Du kan også holde øje med vores LinkedIn eller på frivilligjob.dk, hvor vi løbende slår ledige frivilligstillinger op. 
Nedenfor finder du link til en formular, som du kan udfylde og sende til os, hvis du allerede ved, hvad du søger. 


Familieoplevelsesklub
Som klubfrivillig er du med til at planlægge og afvikle aktiviter, fx kontakt til samarbejdspartnere, invitation af deltagere og hjælp til madpakker. Vi forventer, at du deltager i minimum fem aktiviteter om året, samt planlægningsmøder.

Som klubleder får du det overordnede ansvar for driften og udviklingen af familieoplevelsesklubben. Det er din opgave at sørge for, at frivilligteamet og klubben fungerer, planlægge og afvikle frivilligmøder, hjælpe med fundraising og samarbejde med kassereren i lokalforeningen. Læs mere om familieoplevelsesklubbler.

Familieoplevelsesklubberne består af:

  • Amager 1
  • Amager 2
  • Bispebjerg 
  • Blågårdsplads
  • Egmontgården
  • Mimersgade
  • Naturklub Amager
  • Valby

Vil du vide mere om hvad vi laver i familieoplevelsesklubberne hos Red Barnet Hovedstaden, kan du med fordel besøge vores Instagram.


Naturklub
Som frivillig i vores naturklub får du mulighed for at give børn unikke oplevelser i naturen. Du er med til at planlægge og afholde aktiviteterne og sikre at alt sker i et sjovt, trygt og inkluderende fællesskab, der styrker børnene og giver dem en bedre hverdag. Læs mere om naturklubber.


Småbørnsklub
Som frivillig i Red Barnets småbørnsklub er du med til at sikre, at børn i udsatte positioner får gode vilkår i hverdagen og gode muligheder for at udvikle sig. Det gør du blandt andet ved at arrangere familieaktiviteter, koordinere med kommunale fagpersoner om deltagelse og introducere familierne for muligheder i lokalområder. Læs mere om småbørnsklubber.

 

Plads til Alle

Som frivillig i Plads til Alle er det din opgave at hjælpe et barn i gang med en fritidsaktivitet og dermed ind i et fællesskab. Du hjælper barnet og dets forældre med mange af de ting, som måske er en selvfølge for alle dem, der er vokset op med et foreningsliv, men som er svært, hvis man aldrig har prøvet det før. Læs mere om Plads til alle.  


Ferielejr
Som frivillig i vores ferielejre vil naturen danne ramme om mange af dine aktiviteter. Vær med til at give børn og unge oplevelser som styrker deres trivsel og fællesskab med oplevelser såsom fisketure, udflugter til skoven og mad over bål. Læs mere om ferielejre.


Genbrugsbutik
Som frivillig i en af vores genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring. Har du fire timer i overskud om ugen og lyst til at hjælpe? Læs mere om vores genbrugsbutikker.


Genbrugsbutikkerne består af:
Vi har fire genbrugsbutikker i hovedstadsområdet, som du kan besøge eller blive en del af som frivillig.
Find din nærmeste genbrugsbutik, klik dig ind på deres side og læs mere:


Donationer
Ønsker du at sende et bidrag til Red Barnet Hovedstaden, kan du gøre dette via MobilePay.

MobilePay 26643


Uopfordrede ansøgninger

Du kan som frivillig være med til at drive en genbrugsbutik eller give børn gode oplevelser på vores ferielejre eller i en af vores familieklubber. Du kan også få erfaring med fundraising, events, rekruttering eller kommunikation i vores lokaludvalg, hvor du kan bruge dine kreative evner og projektlederfærdigheder. Samtidig kan du blive del af et stærkt fællesskab med et godt sammenhold, blandt andet ved at deltage i forskellige kurser og hyggelige arrangementer i foreningen.

Er du klar til at blive frivillig? Læs mere på og udfyld vores formular. Vælg blot "Hovedstaden" og "Hovedstaden Lokalforening" når du søger.

Ønsker du mere information om vores aktiviteter eller interesseret i at blive frivillig kan du kontakte os på redbarnethovedstaden@redbarnet.dk.
Ønsker du at kontakte et specifikt udvalg i bestyrelsen, kan dette gøre via kontaktinfoen nedenfor.


Hvor kan du følge os?
Facebook
Linkedin
Instagram

Kontakt

Forperson
John Skat Dalgaard
Mail: formandhovedstaden@redbarnet.dk

Klubber
Mail: hovedstadensklubber1@redbarnet.dk

HR
Mail: hrlederhovedstaden@redbarnet.dk

Kommunikation
Mail: kommunikationlederhovedstaden@redbarnet.dk

Økonomi og Fundraising
Mail: kassererhovedstaden@redbarnet.dk