Red Barnet
Hovedstaden

 

Velkommen til Red Barnet Hovedstaden

 

Vi er Red Barnets frivilligorganisation i Hovedstaden. Vi står sammen om at tilbyde børn og familier i udsatte positioner i Københavnsområdet unikke oplevelser gennem stærke inkluderende fællesskaber.

 

I Red Barnet Hovedstaden tæller vi omkring 250 frivillige. Hver især har vi forskellige kompetencer at byde ind med. Fælles for os alle er dog, at vi brænder for at gøre en forskel for vores lokalområde.

Vores familieoplevelsesklubber er jævnt fordelt udover hele byen og understøtter et stort antal børn og deres familier, som alle er tilknyttet vores forening. Herudover har vi tiltag, der hjælper børn med at deltage i fritidsaktiviteter på lige fod med deres kammerater, ligesom vi også har tiltag, der hjælper internationale flygtninge med at blive en del af et trygt fællesskab. Vi driver genbrugsbutikker og arrangerer ferielejre.

Vil du vide mere om Red Barnet Hovedstaden, har du mod på at blive én af vores mange frivillige, eller har du lyst til enten privat eller gennem din virksomhed at støtte eller sponsorere vores arbejde, så læs mere her:

 

    

   

 

 

 

Har du brug for at komme i kontakt med et af Red Barnet Hovedstadens udvalg, er du meget velkommen til at skrive til os via nedenstående mailadresser. Du kan også følge os på de sociale medier, hvor vi ofte lægger indhold op om, hvad der rør sig.

 

 

 

Forperson

formandhovedstaden@redbarnet.dk

 

Klubber

hovedstadensklubber1@redbarnet.dk

 

HR

hrlederhovedstaden@redbarnet.dk

 

  

 

Følg os her