Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Red Barnet Hovedstaden

Red Barnet Hovedstaden er en lokal frivilligorganisation, hvor vores fornemmeste opgave består i, at yde hjælp og støtte til udsatte børn i Københavnsområdet: København, Amager og Frederiksberg.
Vi har hele 8 familieoplevelsesklubber med ca. 225 frivillige, der skal understøtte ca. 400 lokale børn, som vi har tilknyttet vores forening.
 
Vi vil være til stede i alle udsatte boligområder i vores lokalområde for at gøre en lokal forskel for de udsatte børn og deres familier.


Bliv frivillig og gør en forskel

I takt med at vi udvider vores aktiviteter og får flere børn tilknyttet, har vi også brug for flere frivillige. Der er et hav af muligheder, hvis du vil være frivillig hos os. Vi vil derfor gerne høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde ud, hvad du har lyst til, og hvad vi kan tilbyde dig. Tøv ikke med at kontakte vores HR-team på hrhovedstaden@redbarnet.dk

Du kan også holde øje med vores LinkedIn side eller Frivilligjob.dk, hvor vi løbende slår ledige frivilligstillinger op. 
Nedenfor finder du link til en formular, som du kan udfylde og sende til os, hvis du allerede ved, hvad du søger. 

Familieoplevelsesklub

Som klubfrivillig er du med til at planlægge og afvikle aktiviter, fx kontakt til samarbejdspartnere, invitation af deltagere og hjælp til madpakker. Vi forventer, at du deltager i minimum fem aktiviteter om året, samt planlægningsmøder.

Som klubleder får du det overordnede ansvar for driften og udviklingen af familieoplevelsesklubben. Det er din opgave at sørge for, at frivilligteamet og klubben fungerer, planlægge og afvikle frivilligmøder, hjælpe med fundraising og samarbejde med kassereren i lokalforeningen.

Naturklub

Som frivillig i vores naturklub får du mulighed for at give børn unikke oplevelser i naturen. Du er med til at planlægge og afholde aktiviteterne og sikre at alt sker i et sjovt, trygt og inkluderende fællesskab, der styrker børnene og giver dem en bedre hverdag. 

Genbrugsbutik

Som frivillig i en af vores genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring. Har du fire timer i overskud om ugen og lyst til at hjælpe?

Ferielejr

Som frivillig i vores ferielejre vil naturen danne ramme om mange af dine aktiviteter. Vær med til at give børn og unge oplevelser som styrker deres trivsel og fællesskab med oplevelser såsom fisketure, udflugter til skoven og mad over bål.

Familieoplevelsesklubberne består af

  • Amager 1
  • Amager 2
  • Bispebjerg 
  • Blågårdsplads
  • Egmontgården
  • Mimersgade
  • Naturklub Amager
  • Valby

Vil du vide mere om hvad vi laver i familieoplevelsesklubberne hos Red Barnet Hovedstaden, kan du med fordel besøge vores Instagram side.

Genbrugsbutikkerne består af

Vi har fire genbrugsbutikker i hovedstadsområdet, som du kan besøge eller blive en del af som frivillig.
Find din nærmeste genbrugsbutik, klik dig ind på deres side og læs mere:

Meld dig som frivillig i dag

Hos Red Barnet Hovedstaden er vi altid på udkig efter frivillige, som kan hjælpe os med at gøre en forskel for børn i udsatte positioner i Hovedstaden. Du kan løbende finde ledige frivilligstillinger her.

Ledige frivilligstillinger

Donationer

Ønsker du at sende et bidrag til Red Barnet Hovedstaden, kan du gøre dette via MobilePay. MobilePay 26643

Mere info

Ønsker du mere information om vores aktiviteter eller interesseret i at blive frivillig kan du kontakte os på redbarnethovedstaden@redbarnet.dk. Ønsker du at kontakte et specifikt udvalg i bestyrelsen, kan dette gøre via kontaktinfoen nedenfor:

HR :
hrhovedstaden@redbarnet.dk

Klubber :
hovedstadensklubber@redbarnet.dk

Kommunikation :
kommunikationlederhovedstaden@redbarnet.dk

Forperson:
Niels Lund
E-mail: formandhovedstaden@redbarnet.dk

Du kan finde os på de Sociale Medier!

Facebook: Red Barnet Hovedstaden
Instagram: @redbarnethovedstaden
LinkedIn: Red Barnet Hovedstaden

Uopfordrede ansøgninger

Du kan som frivillig være med til at drive en genbrugsbutik eller give børn gode oplevelser på vores ferielejre eller i en af vores familieklubber. Du kan også få erfaring med fundraising, events, rekruttering eller kommunikation i vores lokaludvalg, hvor du kan bruge dine kreative evner og projektlederfærdigheder. Samtidig kan du blive del af et stærkt fællesskab med et godt sammenhold, blandt andet ved at deltage i forskellige kurser og hyggelige arrangementer i foreningen. Er du klar til at blive frivillig? Så tryk på knappen og udfyld vores formular! Vælg blot "Hovedstaden" og "Hovedstaden Lokalforening" når du søger.

Bliv frivillig hos Red Barnet Hovedstaden