Holbæk Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Holbæk Lokalforening

Vi arbejder for at give udsatte børn i Holbæk Kommune et godt børneliv med fællesskaber, tryghed og samvær med familien. Vi hjælper børnene med at lære at skabe relationer.

Derfor oprettede vi for nogle år siden Familieoplevelsesklubben, som er for de dårligst stillede familier med begrænset netværk og ressourcer, der har lyst til at få nye venner i deres lokalområde. Klubben hjælper familierne med at opbygge børnenes sociale kompetencer og skabe relationer.

Klubben mødes ca. en gang om måneden til fælles oplevelser og aktiviteter. De grundlæggende værdier i klubben er: socialt fællesskab, tryghed, genkendelighed, nærvær og kontinuitet.

Aktiviteterne henvender sig til 5-12-årige børn, men små og store søskende er velkomne. Der er plads til ca. 40 – 50 børn og forældre i alt i klubben for at sikre ro, tryghed og de bedste muligheder for netværksdannelse.

Vores arrangementer kan f.eks. være en tur i skoven med mad over bål og leg og sjov i det grønne, fælles madlavning og -spisning, fastelavnsfest, et påskearrangement eller en tur i teatret, svømmehallen, skøjtebanen eller Zoologisk Have.

Fælles er, at alle er velkomne, og at klubben giver både voksne og børn mulighed for at lege, have det sjovt og få gode oplevelser. Der lægges også vægt på, at der er gode madoplevelser på programmet med henblik på at øge familiernes interesse og opmærksomhed omkring sund kost, idet udsatte familier ofte lever usundt med overvægt og nedsat levetid som nogle af konsekvenserne.  

Støt Red Barnet i Holbæk

Alle aktiviteter i Red Barnet i Holbæk drives af frivillige. Vi modtager støtte fra Holbæk Kommune til vores sociale arbejde med aktiviteter for de dårligst stillede børn i kommunen samt deres familier. Derudover bliver vi støttet af det lokale erhvervs- og foreningsliv, og uden denne støtte kunne vi ikke være så aktive til glæde for børnene og deres forældre. Stor tak for al jeres hjælp og støtte.

Vær med

Vi søger hele tiden flere frivillige, der vil være med til at styrke vores forening og give børn gode og givende oplevelser sammen med deres familier.Vi forventer, at du som frivillig har hjertet på rette sted, er engageret og at du kan deltage i mindst 50 % af vores arrangementer samt i møder og planlægning af ture.

Det får du som frivillig

Du vil som frivillig blive en del af en meningsfuld social indsats, der skaber værdi for børn i vores lokalområde.

I Red Barnet får du mulighed for at deltage i gratis kurser som førstehjælp, konflikthåndtering, livredning m.m. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at være med:

Formand: Heidi Mødekjær, Tlf: 42 46 46 74,  Mail: holbaeklokalforening@redbarnet.dk

Følg os på Facebook

 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet