Holbæk Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Holbæk Lokalforening

I Holbæk kommune findes der – ligesom i resten af landet –familier, der er udsatte og har spinkle netværk. Børn i disse familier har særligt Red Barnets opmærksomhed.

I Holbæk Lokalforening driver vi ”Red Barnets Famillieoplevelsesklub i Holbæk”. Vi havde de første opstatsmøder i efteråret 2013 og vores første tur var i marts 2014, så vi er en ret nystartet forening.

Det laver vi

Vi har allerede stor succes, da vi har måttet sige nej til flere familier, der gerne vil, -og har brug for at komme med på ture, disse står således på vores venteliste. I klubben er der plads til ca. 40 familiemedlemmer og vi er et godt stykke over de 40 familiemedlemmer og vi er p.t. 11 frivillige til at drive klubben. Vores aktiviteter er planlægning af klubbens årsprogram.

Endvidere planlægges de enkelte ture, med dagsprogram og arbejdsfordeling, indhentelse af tilbud/priser, booking af lokaler, indkøb af mad/råvarer og drikkevarer. Da der er mange børn og forældre, der har brug for oplevelser sammen, kunne vi godt bruge flere frivillige i vores forening/klub.

Vær med

Vi søger hele tiden flere frivillige, der vil være med til at styrke vores forening og give børn gode og givende oplevelser sammen med deres familier. Vi arrangerer ca. 10 årlige arrangementer i vores lokalområde.

Vi forventer, at du som frivillig har hjertet på rette sted, er engageret og at du forhåbentligt kan deltage i mindst 50 % af vores arrangementer samt i møder og planlægning af ture.

Vi har indtil nu (juni 2014) haft fire ture, hvor vi har været på Naturskolen to gange, på Fælleden og en tur i Sommerland Sj.
Kommende ture er planlagt med tur til Orø, grillaften og halloween på Holbæk Museum.

Det får du som frivillig

Du vil som frivillig blive en del af en meningsfuld social indsats, der skaber værdi for børn i vores lokalområde.

I Red Barnet får du mulighed for at deltage i gratis kurser som førstehjælp, konflikthåndtering, livredning m.m. I maj 2014 var en del af de frivillige i foreningen/klubben på uddannelsesdag med Red Barnet i Odense, hvor der var forskellige relevante workshops man kunne deltage i, herunder cirkusaktiviteter, aktiviteter i naturen, regnskab, fundraising, underretninger, fordomme og mange andre spændende emner. Alle der var med have en rigtig god og udbytterig dag.

Følg os på Facebook.

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet