Helsingør Lokalforening

Velkommen til Red Barnet Helsingør Lokalforening 

Vi er en forholdsvis ny lokalafdeling og har derfor en del projekter i støbeskeen. Du skal være mere end velkommen til at byde ind. Vi arbejder pt. med følgende aktiviteter:

 • Projekt Plads til Alle i samarbejde med SSP i Helsingør kommune, DBU-Sjælland og Lauritzenfonden ledsager, støtter og opmuntrer vores frivillige fritidsguider børn til at være aktive i fritidslivet og ad den vej skabe netværk. Følg projektet på facebook. 

  Har du lyst til at være med som frivillig i "Plads til Alle" projektet kan du skrive til pladstilallehelsingoer@redbarnet.dk.

 • Fredagsbold - Fri Bane sammen med partnerne i Plads til Alle arrangerer vi sammen med Helsingør IF gratis fodboldtræning for alle under 17 år. Første fase er netop slut og vi er nu i gang med at udvide projektet så vi flytter ind i et boligområde (Nordvest-kvarteret) og samarbejder med den lokale skole (Nordvestskolen) og fritidsklub (Abildtræet) samt et bydelsprojekt (Gang i Nordvest) omkring de fremadrettede aktivitet, som bl.a. betyder at vi kan tilbyde indendørstræning i vinterhalvåret.

 • Børn i Helsingør Nordvest. Vi er ved at etablere et samarbejde med Abildvængets bibliotek og projekt Gang i Nordvest med henblik på at etablere forskellige tilbud med udgangspunkt i børnenes behov - vær med til at præge projektet - meld dig som frivillig.

 • Landsindsamlingen har hidtil været koordineret central, men vil fremover være lokalt forankret.

 • Børnenes Dag 2. september ved Kulturhus Syd 11-15. Red Barnet Helsingør stod for en fritidskarrusel, som skal illustrere og give mulighed for at afprøve forskellige fritidsaktiviteter som fx. e-sport, spejder, amerikansk fodbold, floor-ball, gymnastik og billedskolen. Landsindsamlingen havde det lokale indsamlings-kontor i Kulturhus Syd på dagen.

 • Støttegruppe på krisecenter. Vi samarbejde med et af de lokale krisecentre om aktiviteter med udgangspunkt i børnenes behov.

 • Børnenes Hus Helsingør I samarbejde med en række andre børneorganisationer i Helsingør har vi et nyetableret børne-netværk og er tæt på at kunne annoncere "Børnenes Hus" i Helsingør. Huset vil komme til at rumme en række aktiviteter rettet mod børne og unge i Helsingør kommune og være et centrum for samarbejde de mange børne-orienterede organisationer imellem. 

 • Byttecentral for tøj til fritidsaktiviteter I forlængelse af Plads til Alle og Børnenes Hus arbejder vi med at etablere en byttecentral for sportstøj og udstyr til andre fritidsaktiviteter.

 • Familieorienterede aktiviteter. Det er desværre for tidligt at lukke op for, hvad det er vi arbejder med, men der er flere initiativer i gang for at støtte udsatte børns og deres familier.

 • Game for Change. Vi står i startboksen for et samarbejde omkring e-sport i arbejdet med at gribe ikke uddannelsesparate børn og unge.

 • Flygtningenetværket Lokalafdelingen samarbejder med flygtningenetværket og håber snarligt sammen med andre aktører at kunne komme med tilbud til flygtningemødre med helt små børn.

 

De Frivillige 
Helsingør Lokalforening består i øjeblikket af 17 frivillige, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Der er altid brug for frivillige, som vil være med til at yde en aktiv indsats for udsatte børn i Helsingør kommune. Hvis du synes det lyder som noget, du kunne tænke dig at være en del af, så kontakt os på formandhelsingoer@redbarnet.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokalforening.

Bestyrelsen:

Gunnar Stein, formand telefon 40463456, e-mail formandhelsingoer@redbarnet.dk
Sara Gelling, næstformand
Kaisa-Stina Wagner Gellin
Nathalie Bøgelund Nielsen, kasserer, e-mail kassererhelsingoer@redbarnet.dk
Dorthe Qwist Greve
Jens Fredslund
Jeannet Maj Pedersen
Shagufta Nazlee, suppleant

 

Søren Bruun, projektleder Plads til Alle, e-mail pladstilallehelsingoer@redbarnet.dk

 

Følg os på Facebook eller se en lille introduktion til afdelingen på YouTube

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet