Helsingør Lokalforening

Velkommen til Red Barnet Helsingør Lokalforening 

Vi er en ny lokalafdeling og har således kun eksisteret siden 26. februar 2018. Vi arbejder pt. med følgende aktiviteter:

 • Projekt Plads til Alle i samarbejde med SSP i Helsingør kommune, DBU-Sjælland og Lauritzenfonden ledsager, støtter og opmuntrer vores frivillige fritidsguider børn til at være aktive i fritidslivet og ad den vej skabe netværk. Følg projektet på facebook. 
  Vores nuværende projektleder er desværre nødt til at stoppe, så har du lyst og mod på at tage udfordringen op, så kontakt os hurtigst muligt.

  Vi søger aktuelt en ny projektleder til Plads til Alle Helsingør. Har du lyst til at være vores nye projektleder eller blot frivillig i "Plads til Alle" projektet kan du skrive til formandhelsingoer@redbarnet.dk.

 • Fredagsbold - Fri Bane sammen med partnerne i Plads til Alle arrangerer vi sammen med Helsingør IF gratis fodboldtræning for alle under 17 år ved Helsingør Hallen fredag kl. 16-18 til og med den 19. oktober.

 • Børn i Helsingør Nordvest. Vi er ved at etablere et samarbejde med Abildvængets bibliotek og projekt Gang i Nordvest med henblik på at etablere forskellige tilbud med udgangspunkt i børnenes behov - vær med til at præge projektet - meld dig som frivillig.

 • Landsindsamlingen har hidtil været koordineret central, men vil fremover være lokalt forankret.

 • Børnenes Dag 2. september ved Kulturhus Syd 11-15. Red Barnet Helsingør stod for en fritidskarrusel, som skal illustrere og give mulighed for at afprøve forskellige fritidsaktiviteter som fx. e-sport, spejder, amerikansk fodbold, floor-ball, gymnastik og billedskolen. Landsindsamlingen havde det lokale indsamlings-kontor i Kulturhus Syd på dagen.

 • Støttegruppe på krisecenter. Vi samarbejde med et af de lokale krisecentre om aktiviteter med udgangspunkt i børnenes behov.

 • Børnenes Hus Helsingør I samarbejde med Frivilligcenter Helsingør og et nyetableret børne-netværk søger vi at skabe grobund for et Børnenes Hus centralt i Helsingør. Huset skal rumme en række aktiviteter rettet mod børne og unge i Helsingør kommune og være et centrum for samarbejde de mange børne-orienterede organisationer imellem. 

 • Byttecentral for tøj til fritidsaktiviteter I forlængelse af Plads til Alle og Børnenes Hus arbejder vi med at etablere en byttecentral for sportstøj og udstyr til andre fritidsaktiviteter.

De Frivillige 
Helsingør Lokalforening består i øjeblikket af 17 frivillige, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Der er altid brug for frivillige, som vil være med til at yde en aktiv indsats for udsatte børn i Helsingør kommune. Hvis du synes det lyder som noget, du kunne tænke dig at være en del af, så kontakt os på formandhelsingoer@redbarnet.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokalforening.

Bestyrelsen:

Gunnar Stein, formand telefon 40463456
Sara Gelling, næstformand
Kaisa-Stina Wagner Gellin
Nathalie Bøgelund Nielsen, kasserer
Dorthe Qwist Greve
Hanne Von Bülow
Jeannet Maj Pedersen
Shagufta Nazlee, suppleant

 

Følg os på Facebook eller se en lille introduktion til afdelingen på YouTube

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet