Helsingør Lokalforening

Velkommen til Red Barnet Helsingør Lokalforening 

Vi er en ny lokalafdeling og har således kun eksisteret siden 26. februar 2018. Vi arbejder pt. med følgende aktiviteter:

  • Projekt Plads til Alle i samarbejde med SSP i Helsingør kommune, DBU-Sjælland og Lauritzenfonden ledsager, støtter og opmuntrer vores frivillige fritidsguider børn til at være aktive i fritidslivet og ad den vej skabe netværk. Følg projektet på facebook. 
    Indtil videre har vi kun haft ressourcer til at hjælpe flygtningebørn, men håber at få nok frivillige til at kunne udbrede tilbuddet til andre udsatte børn.
    Har du lyst til at være frivillig i "Plads til Alle" projektet kan du skrive til pladstilallehelsingoer@redbarnet.dk.

  • Familieooplevelsesklub. I samarbejde med den boligsociale indsats i Boliggården søger vi at skabe basis for etablering af familieoplevelsesklubber i lokale boligafdelingerne. Det kræver en stabil gruppe af frivillige, hvilket er en af lokalafdelingens topprioriteter.

  • Landsindsamlingen har hidtil været koordineret central, men vil fremover være lokalt forankret.

 

De Frivillige 
Helsingør Lokalforening består i øjeblikket af 13 frivillige, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Der er altid brug for frivillige, som vil være med til at yde en aktiv indsats for udsatte børn i Helsingør kommune. Hvis du synes det lyder som noget, du kunne tænke dig at være en del af, så kontakt os på formandhelsingoer@redbarnet.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokalforening.

Bestyrelsen:

Gunnar Stein, formand
Sara Gelling, næstformand
Kaisa-Stina Wagner Gellin, kasserer
Dorthe Qwist Greve
Hanne Von Bülow
Jeannet Maj Pedersen
Shagufta Nazlee
 

Følg os på Facebook eller se en lille introduktion til afdelingen på YouTube

 

  

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet