Helsingør Lokalforening

Velkommen til Red Barnet Helsingør Lokalforening 

Vi er en 1½ år gammel lokalafdeling. Vi er under omstrukturering og mangler både aktive til bestyrelsen og frivillige til specifikke roller. Du skal være mere end velkommen til at byde ind. Lokalforeningen arbejder pt. med følgende aktiviteter:

 • Projekt Plads til Alle
  I samarbejde med SSP i Helsingør kommune, DBU-Sjælland og Lauritzen Fonden ledsager, støtter og opmuntrer vores frivillige fritidsguider børn til at være aktive i fritidslivet og ad den vej skabe netværk. Følg projektet på facebook. 

  Har du lyst til at være med som frivillig i "Plads til Alle" projektet kan du skrive til vores projektleder Lene Svendsen Borra på mail-adressen pladstilallehelsingoer@redbarnet.dk.


 • Børnenes Hus Helsingør 
  Red Barnet Helsingør indgår sammen med fem andre organisationer på Børne- & Unge området sammen med Frivilligcenter Helsingør i bestyrelsen for "Børnenes Hus" i Fiolgade 17 A Helsingør. Huset åbnede formelt på FN's internationale familiedag den 15. maj 2019 og  kommer til at rumme en række aktiviteter rettet mod børne og unge i Helsingør kommune og være et centrum for samarbejde de mange børne- og familieorienterede organisationer, foreninger og grupper imellem.

  Red Barnet bidrager med BytteCentralen for tøj og udstyr til fritidsaktiviteter
  I forlængelse af Plads til Alle og Børnenes Hus arbejder lokalforeningen på at etablere en byttecentral for sportstøj og udstyr til fritidsaktiviteter. BytteCentralen får til huse på 2. sal i "Børnenes Hus. Formålet er at hjælpe udsatte børn med at få det udstyr, de skal bruge for at dyrke deres fritidsaktivitet. Det er med andre ord ikke en genbrugsbutik, der skal skaffe penge til lokalforeningen.
  Der er brug for hænder til at drive BytteCentralen.

  Følg Børnenes Hus på facebook her.

 • Landsindsamlingen
  Landsindsamlingen i Helsingør er forankret i lokal-afdelingen medens Hornbæk og Espergærde er forankret hos lokale indsamlingsledere. Landsindsamling får indsamlingskontor i Børnenes Hus, hvor der planlægges med aktiviteter for børn og indsamlere.

 • Flygtninge-netværket
  Lokal afdelingen indgår aktivt i flygtninge-netværket i Helsingør og støtter forskellige aktiviteter.

 

De Frivillige 
Der er brug for frivillige, som vil være med til at yde en aktiv indsats for udsatte børn i Helsingør kommune. Hvis du synes det lyder som noget, du kunne tænke dig at være en del af, så kontakt frivilligkoordinator Anne-Sofie Sevel e-mail: asse@redbarnet.dk, telefon 2052 2857.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i lokalforeningen.

Følg os på Facebook.

Vil du være frivillig hos Red Barnet Helsingør?

Som frivillig i Red Barnet Helsingør kan du som følgeven være med til at hjælpe udsatte børn til at dyrke en fritidsaktivitet eller du kan være med til at drive BytteCentralen i Børnenes Hus, hvor børn kan bytte brugt tøj og udstyr til fritidsaktiviteter. Du kan også være med til at starte nye aktiviteter som naturklub eller familiegrupper op.

Bliv frivillig hos Red Barnet