Helsingør Lokalforening

Velkommen til Red Barnet Helsingør Lokalforening 

Vi er en 1½ år gammel lokalafdeling. Vi mangler både aktive til bestyrelsen og frivillige til specifikke roller. Du skal være mere end velkommen til at byde ind. Lokalforeningen arbejder pt. med følgende aktiviteter:

 • Projekt Plads til Alle
  I samarbejde med SSP i Helsingør kommune, DBU-Sjælland og Lauritzen Fonden ledsager, støtter og opmuntrer vores frivillige fritidsguider børn til at være aktive i fritidslivet og ad den vej skabe netværk. Følg projektet på facebook. 

  Har du lyst til at være med som frivillig i "Plads til Alle" projektet kan du skrive til vores projektleder Lene Svendsen Borra på mail-adressen pladstilallehelsingoer@redbarnet.dk.

  Gratis fodboldtræning
  Sammen med partnerne i Plads til Alle, fodboldklubben Helsingør IF, Nordvestskolen, fritidsklubben Abildtræet samt bydels-projektet "Gang i Nordvest" arrangeres gratis fodboldtræning for alle under 17 år. Fra den 1. maj til skolernes sommerferie foregår træningen på Nordvestskolens fodboldbane onsdage fra kl. 15.15 - 17.00

 • Børnenes Hus Helsingør 
  Red Barnet Helsingør indgår sammen med fem andre organisationer på Børne- & Unge området sammen med Frivilligcenter Helsingør i bestyrelsen for "Børnenes Hus" i Fiolgade 17 A Helsingør. Huset åbnede formelt på FN's internationale familiedag den 15. maj 2019 og  kommer til at rumme en række aktiviteter rettet mod børne og unge i Helsingør kommune og være et centrum for samarbejde de mange børne- og familieorienterede organisationer, foreninger og grupper imellem.

  Red Barnet bidrager med BytteCentralen for tøj og udstyr til fritidsaktiviteter
  I forlængelse af Plads til Alle og Børnenes Hus har Red Barnet Helsingør etableret en byttecentral for sportstøj og udstyr til fritidsaktiviteter. BytteCentralen har til huse på 2. sal i "Børnenes Hus. Formålet er at hjælpe udsatte børn med at få det udstyr, de skal bruge for at dyrke deres fritidsaktivitet. Det er med andre ord ikke en genbrugsbutik, der skal skaffe penge til lokalforeningen.
  Der er brug for ekstra hænder for at holde BytteCentralen åben.

  Følg Børnenes Hus på facebook her.

 • Børn i Helsingør Nordvest
  Vi samarbejder med bydels-projektet "Gang i Nordvest" med henblik på at etablere forskellige tilbud med udgangspunkt i børnenes behov. Tilbud/aktiviteter vil ikke nødvendigvis bære Red Barnets navn, men være samlet under overskriften "Gang i Nordvest", fx. Naturbanden.

 • Landsindsamlingen
  Landsindsamlingen i Helsingør er forankret i lokal-afdelingen medens Hornbæk og Espergærde er forankret hos lokale indsamlings ledere. Landsindsamling får indsamlingskontor i Børnenes Hus, hvor der planlægges med aktiviteter for børn og indsamlere.

 • Flygtninge-netværket
  Lokal afdelingen indgår aktivt i flygtninge-netværket i Helsingør og støtter forskellige aktiviteter.

 

De Frivillige 
Helsingør Lokalforening består i øjeblikket af 10 frivillige inkl. bestyrelsen. Der er brug for frivillige, som vil være med til at yde en aktiv indsats for udsatte børn i Helsingør kommune. Hvis du synes det lyder som noget, du kunne tænke dig at være en del af, så kontakt frivilligkoordinator Anne-Sofie Sevel e-mail: asse@redbarnet.dk, telefon 2052 2857.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokalforening.

Følg os på Facebook.

Vil du være frivillig hos Red Barnet Helsingør?

Som frivillig i Red Barnet Helsingør kan du som følgeven være med til at hjælpe udsatte børn til at dyrke en fritidsaktivitet eller du kan være med til at drive BytteCentralen i Børnenes Hus, hvor børn kan bytte brugt tøj og udstyr til fritidsaktiviteter. Du kan også være med til at starte nye aktiviteter som naturklub eller familiegrupper op.

Bliv frivillig hos Red Barnet