Helsingør Lokalforening

Velkommen til Red Barnet Helsingør Lokalforening 

Vi er en fortsat en forholdsvis ny lokalafdeling og har derfor en del projekter i støbeskeen. Du skal være mere end velkommen til at byde ind. Vi arbejder pt. med følgende aktiviteter:

 • Børnenes Hus Helsingør 
  Sammen med Frivilligcenter Helsingør, Børns Voksenvenner og Mødrehjælpen udgør Red Barnet Helsingør et "Etableringsråd" for "Børnenes Hus" i Fiolgade 17 A Helsingør. Huset vil komme til at rumme en række aktiviteter rettet mod børne og unge i Helsingør kommune og være et centrum for samarbejde de mange børne- og familieorienterede organisationer, foreninger og grupper imellem.
  Med støtte fra Lauritzen Fonden kører det pt. en dialogproces koordineret af Social Udviklingscenter SUS med de øvrige børne- og familieorganisationer i kommunen med henblik på dannelse af en forening af foreninger eller anden struktur med henblik på at koordinere den løbende drift af huset. Børnenes Hus åbner på FN's internationale familiedag den 15. maj 2019. Følg Børnenes Hus på facebook her.

 • Projekt Plads til Alle
  I samarbejde med SSP i Helsingør kommune, DBU-Sjælland og Lauritzen Fonden ledsager, støtter og opmuntrer vores frivillige fritidsguider børn til at være aktive i fritidslivet og ad den vej skabe netværk. Følg projektet på facebook. 

  Har du lyst til at være med som frivillig i "Plads til Alle" projektet kan du skrive til pladstilallehelsingoer@redbarnet.dk.

 • Gratis fodboldtræning
  Sammen med partnerne i Plads til Alle, fodboldklubben Helsingør IF, Nordvestskolen, fritidsklubben Abildtræet samt betdels-projektet "Gang i Nordvest" arrangeres gratis fodboldtræning for alle under 17 år. Træningen har foregår i Nordvestskolens hal og vil efter påske flytte udendørs. Vi skifter fra Fredagsbold (indendørs) til Onsdagsbold (udendørs).

 • BytteCentral for tøj og udstyr til fritidsaktiviteter
  I forlængelse af Plads til Alle og Børnenes Hus arbejder vi med at etablere en byttecentral for sportstøj og udstyr til andre fritidsaktiviteter. BytteCentralen vil være beliggende i Børnenes Hus, Fiolgade 17 A, 2. sal.

 • Børn i Helsingør Nordvest
  Vi samarbejder med bydels-projektet "Gang i Nordvest" med henblik på at etablere forskellige tilbud med udgangspunkt i børnenes behov. Tilbud/aktiviteter vil ikke nødvendigvis bære Red Barnets navn, men være samlet under overskriften "Gang i Nordvest".

 • Landsindsamlingen
  Landsindsamlingen i Helsingør er forankret i lokalafdelingen medens Hornbæk og Espergærde er forankret hos lokale indsamlingsledere. Årets landsindsamling vil blive centreret omkring Børnenes Hus med indsamlingskontor i huset og aktiviteter for børn og indsamlere.

 • Børnenes Dag 1. september ved Kulturhus Syd 11-15
  Red Barnet Helsingør stod sidste år for en række aktiviteter ligesom landsindsamlingen havde det lokale indsamlingskontor i Kulturhus Syd på dagen. I 2019 vil indsamlingen være centreret i Børnenes Hus, men vi vil stadig i et vist omfang bistå Kulturhus Syd i deres aktiviteter.

 • Familieorienterede aktiviteter
  Det er desværre for tidligt at lukke op for, hvad det er vi arbejder med, men der er flere initiativer i gang for at støtte udsatte børns og deres familier både i Børnenes Hus og i Nordvest kvarteret i Helsingør.

 • Flygtningenetværket
  Lokalafdelingen indgår aktivt i Flygtningenetværket i Helsingør og støtter forskellige aktiviteter.

 

De Frivillige 
Helsingør Lokalforening består i øjeblikket af 15 frivillige, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Der er altid brug for frivillige, som vil være med til at yde en aktiv indsats for udsatte børn i Helsingør kommune. Hvis du synes det lyder som noget, du kunne tænke dig at være en del af, så kontakt os på formandhelsingoer@redbarnet.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokalforening.

Bestyrelsen:

Gunnar Stein, formand telefon 40463456, formandhelsingoer@redbarnet.dk
Sara Gelling, næstformand
Nathalie Bøgelund Nielsen, kasserer, kassererhelsingoer@redbarnet.dk
Dorthe Qwist Greve
Jens Fredslund
Jeannet Maj Pedersen, ansvarlig for landsindsamllingen
Kaisa-Stina Wagner Gellin
Shagufta Nazlee
, suppleant

 

Projektleder Plads til Alle Helsingør, Lene Svendsen Borra, pladstilallehelsingoer@redbarnet.dk

 

Følg os på Facebook.

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet