Hedensted Lokalforening

Velkommen til Hedensted Lokalforening

Red Barnets lokalforening i Hedensted blev stiftet i november 2010. Vi har mange planer og arbejder på at realisere dem alle. Vi brænder for at hjælpe udsatte børn både i Hedensted kommune og globalt.

Hvis du har lyst til at være med til at skabe bedre trivsel for børn, så bliv en del af Red Barnet - Hedensted lokalafdeling.

Det arbejder vi med

• Red Barnets Genbrugsbutik – byens største udvalg af tøj, legetøj og udstyr til børn
• Familieoplevelsesklub – udflugter og oplevelser for børn og forældre
• Landsindsamling – hvert år første søndag i september
• Fundraising og sponsorater – vi søger penge og andre bidrag til vores aktiviteter for børn i Hedensted Kommune.

Genbrugsbutik

Butikken ligger i Bredgade 2, 8722 Hedensted. Tlf. 51448644
Læs meget mere om vores fokus på BARN til BARN-konceptet, åbningstider, tilbud, aktiviteter mm. på genbrugsbutikkens side eller genbrugsbutikken på facebook. 

Familieoplevelsesklub

Vi skaber gode oplevelser og fællesskaber sammen med børn og deres forældre. Og børnene får gode fortællinger, som de kan dele med deres kammerater i børnehaven og i skolen. Kontakt Karina Dyrehave Wagner for mere information eller læs mere om Red Barnets familieoplevelsesklubber.  

Landsindsamlingen

Red Barnets Landsindsamling foregår hvert år første søndag i september. Vi har fire indsamlingsdistrikter og mere end 100 indsamlingsruter fordelt i hele Hedensted Kommune. Se kontaktoplysninger på distriktsledere nederst på siden.

Fundraising og sponsorarbejde

Alle aktiviteter i Red Barnet Hedensted er frivillige og vi søger forskellige fonde og sponsorater til at dække udgifter til vores aktiviteter for udsatte børn og deres familier.
Du kan bl.a. støtte Red Barnets lokalforening i Hedensted via MobilePay på telefonnummer 51448644.

Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv. Se alle vores sponsorer her.

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores frivillige arbejde lokalt i Hedensted.

Formand

Merete Guldberg Tlf: +45 26290399 Mail: formandhedensted@redbarnet.dk

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet