Gribskov Lokalforening

Red Barnet Gribskovs projekter i 2019

Det er en betingelse for projekterne, at lokalforeningen kan skaffe den nødvendige funding. Det arbejdes der ihærdigt på. Vil du vide mere om projekterne, er du velkommen til at skrive til os på mail: redbarnetgribskov@mail.dk

Børn sammen på toppen i 2019.

Besøg på Naturlegepladsen Eghjorten
Vi mødes på naturlegepladsen til leg på tværs og vi skal lave pandekager over bål og drikke varm kakao.

Turen foregår i Maj måned. Dato og flere detaljer vil blive slået op på facebook.

Besøg i Sommerland Sjælland
Bustur til Sommerland Sjælland for i 50 personer - forældre, børn og frivillige. Turens tema er sjov og samvær på tværs.

Turen foregår i Juli måned. Dato og flere detaljer vil blive slået op på facebook.

Red barnet Gribskov holder 25 års jubilæumsfest. 
Red Barnet Gribskov fejrer jubilæet med en fest i Græsted Folkepark. Vi vil ikke afsløre for mange detaljer, men bliv ikke overrasket hvis der er is, konkurrencer, hoppeborg og musik.

Voksne er velkomne hvis de ledsages af et barn :o)

Festen afholdes i slutningen af august. Dato og flere detaljer vil blive slået op på facebook.

Familietid – det skal være fedt at være børnefamilie.

Red Barnet, Gribskov, er sammen med flere andre aktører med i projektet, som udspringer omkring BLIK i Græsted, men som meget gerne må sprede sig til hele kommunen.

Det handler om at få synliggjort, hvad der allerede sker for børnefamilier, danne nye netværk, få oplevelser og blive klogere.

Følg os på Facebook:
Familietid Gribskov, hvor der løbende vil komme oplysninger om forskellige typer arrangementer, der har relevans for projektet Familietid

 

Bliv frivillig i Red Barnet Gribskov

Som frivillig i Red Barnet Gribskov kan du være med til at hjælpe de af kommunens børm og familier der har mest brug for det. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Hvis du vil vide mere om Red Barnet Gribskov og arbejdet i Gribskov kommune, er du velkommen til at skrive til os på mail: redbarnetgribskov@mail.dk

Du kan også finde os på facebook.