Faxe Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Faxe Lokalforening

I Faxe lokalforening brænder vi for at hjælpe de dårligst stillede børn i vores lokalområde Faxe kommune. Det gør vi, fordi alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Hvis du vil være med til at gøre en forskel, er du er meget velkommen til at kontakte os – vi har altid brug for flere frivillige hænder.

Det arbejder vi med

Som frivillig i Red Barnet Faxe får du mulighed for at gøre en indsat med lige det, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med fundraising, landsindsamling, bestyrelsesarbejde eller arrangere sociale aktiviteter med børn og familier fra lokalområdet.

Følg os på facebook: https://www.facebook.com/familieoplevelsesklub.faxe.redbarnet

Vi søger frivillige: 

HR-ansvarlige:https://frivilligjob.dk/job/99712/ansvarlig-leder-og-medleder-for-hr-i-red-barnet-faxe

Frivillige til FO Faxe: https://frivilligjob.dk/job/99713/red-barnet-faxe-soger-frivillige-til-familielejr 

 

Kommende aktiviteter/arrangementer 

6. april 2019: Påskens Dyr

Sted:                 Torvet i Haslev

Tidspunkt:         Kl. 10.00 – 14.00

Deltagere:          Åbent arrangement 

Kom på Haslev Torv og lav din egen påskepynt. Vi har gjort mange kreative aktiviteter klar. Vi har fokus på påskens dyr så som kyllinger, høns, får og harer.

 
Familieoplevelsesklub (FO Faxe)

I vores familieoplevelsesklub giver vi oplevelser til børn og deres forældre, som af økonomiske, sociale eller helbredsmæssige årsager ikke selv har overskud til aktiviteter i en trængt hverdag. Aktiviteterne kan være alt fra madklubber til skovture, museumsbesøg og teaterture. En familieklub består af en gruppe frivillige (ca. 12-20) og en gruppe familier (ca. 40-45 familiemedlemmer). Vi mødes ca. en gang om måneden til en oplevelse, som kan være alt lige fra en tur i skoven med mad over bål, leg og sjov i det grønne, fællesspisning/picnic eller en udflugt.
Typisk mødes man lørdag eller søndag og det bliver til ca. 8-12 arrangementer om året. Kunne du tænke dig at være med som frivillig i oplevelsesklubben? Så kontakt Birgit Briks på: oplevelsesklubfaxe@redbarnet.dk eller på tlf. 2935 3079 – bedst efter kl. 15.00


Velkommen til Danmark klub (VV DK Faxe)

I vores ’Velkommen til Danmark klub’ ønsker vi at gøre en forskel for nyankomne flygtningebørn og deres familier og sikre dem en god velkomst til deres nye hjem i Danmark. Tanken er, at alle familierne er med i et sjovt, trygt og inkluderende fællesskab, som kan gøre det nemmere for flygtningebørnene og deres forældre at falde godt til og føle sig hjemme i deres nye lokalområde. Klubben arrangerer hyggeeftermiddage og oplevelsesture for flygtningefamilier, andre nydanske familier samt etablerede danske familier med børn i alderen ca. 5 – 12 år.  Familierne fra VV DK Faxe kan nogle gange deltage i FO Faxes oplevelsesture. 
På denne måde er der mulighed for, at danne nye relationer på tværs af nationaliteterne. Til hyggeeftermiddagene er der mulighed for, at familierne bager en kage, laver lidt mad, leger, spiller spil og meget andet.
På oplevelsesturene er der mulighed for, at familierne kan opleve forskellige seværdigheder i og uden for Faxe Kommune, opleve naturområder, de forskellige erhverv, sportsaktiviteter i området og meget andet.
Har du lyst til at være med og gøre en forskel – enten som frivillig eller som familie? Så kontakt Birgit Sønderberg på mail: velkommentilfaxe@redbarnet.dk eller tlf. 2917 3079.

Frivillige i Red Barnet bidrager desuden til Red Barnets årlige landsindsamling den første søndag i september. Lokalforeningen Faxes Landsindsamlingsleder er Jakob Alslöw. Han kan kontaktes på Mail: kasserfaxe@redbarnet.dk

Støt Red Barnet Faxe lokalforening

Alle aktiviteter i Red Barnet Faxe er frivillige. Vi samarbejder med en række foreninger lokalt og kommunalt, for sammen at tilbyde aktiviteter for de dårligt stillede børn og familier i Faxe Kommune. Vi kunne ikke lave alle vores aktiviteter uden støtte og opbakning fra det lokale erhvervs- og foreningsliv. En stor tak til alle der har bidraget til dette arbejde. Vi har dog stor behov for yderligere finansiel støtte eller sponsorater såsom forplejning til turene, materialer der kan anvendes på turene - gerne til vore mange kreative aktiviteter. Så har du eller dit firma lyst til at støtte dette lokalforenings arbejde, kontakt da venligst Birgit Briks på mail: oplevelsesklubfaxe@redbarnet.dk eller tlf. 2935 3079 – bedst efter kl. 15.00

Yderligere kontakt

Birgit Sønderberg
Projektleder - VV Faxe
29173079
velkommentilfaxe@redbarnet.dk

Jakob Alslöw
Kasserer
kasserfaxe@redbarnet.dk

Facebook:

https://www.facebook.com/familieoplevelsesklub.faxe.redbarnet

 

 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet