Esbjerg-Ribe lokalforening

Bliv Frivilig

Velkommen til Esbjerg - Ribe Lokalforening


Vil du være frivillig?
Som frivillig i Red Barnet Esbjerg - Ribe får du mulighed for at gøre en indsat med lige dét, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med fundraising, landsindsamling, bestyrelsesarbejde, klubberne eller arrangere sociale aktiviteter og ferielejre med børn og familier fra lokalområdet.

I takt med at vi udvider vores sociale aktiviteter og får flere børn tilknyttet, så har vi også brug for flere frivillige. Der er et hav af muligheder, hvis du vil være frivillig hos os. Vi vil derfor gerne høre fra dig, så vi kan finde ud af i fællesskab, hvad du har lyst til, og hvad vi kan tilbyde dig. Du er velkommen til at kontakte vores HR-team på hrlederesbjerg@redbarnet.dk.


Støt - og hjælp udsatte børn i Esbjerg

Alle aktiviteter hos Red Barnet i Esbjerg - Ribe er frivillige og vi søger forskellige fonde og sponsorater til at dække udgifter til vores aktiviteter for udsatte børn og deres familier.
 Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.

Du kan støtte Red Barnets lokalforening i Esbjerg - Ribe ved at sende en mail til vores formand Mikkel Fahlstrøm via formandesbjerg@redbarnet.dk.


Familieoplevelsesklubben

I familieoplevelsesklubben sikrer vi udsatte børn og deres forældre gode og givende oplevelser i et sjovt, trygt og inkluderende fællesskab.
Flere gange om året, typisk en lørdag eller søndag eftermiddag, tager vi på ture og udflugter, som kan være alt fra at tage i skoven og lave mad over bål til at tage i Legoland.
Dejlige oplevelser, familiehygge og trygt fællesskab er nøgleord i denne klub, som spreder meget glæde.


Småbørnsklubben

Småbørnsklubben er Red Barnets frivillige sociale indsats for småbørnsfamilier med børn i alderen 0-6 år. Klubberne drives i et samspil mellem frivillige og kommunale fagprofessionelle og har til formål at styrke livsduelighed hos børn i udsatte positioner og støtte relationen mellem børn og forældre.
Vi tilbyder småbørnsfamilier et anerkendende, inspirerende og styrkende fællesskab, der gennemfører forløb med klubaktiviteter for småbørnsfamilier med fokus på barnets udvikling og styrkelse af forældrekompetencer.


Ferielejre

Red Barnets ferielejre planlægges og afvikles af vores frivillige lokalforeninger. Red Barnet Esbjerg/ Ribe afholder familielejr for familier med børn i alderen 0-13 år fra Esbjerg Kommune. Der er plads til ca. 45 deltagere på lejren. Red Barnets lejre er for børn, unge og familier, som af økonomiske, sociale, kulturelle eller andre årsager ikke har de samme muligheder for ferieoplevelser som deres jævnaldrende kammerater.

Har du lyst til at være med? Så er der stadig mulighed for at blive frivillig. Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Hvor kan du følge os?
Facebook


Donationer
Hvis du har lyst til at støtte os, kan du donere her.

Kontakt

Næstforperson
Lica Mathiensen
Tlf.: 52520518
Mail: næstformandesbjerg@redbarnet.dk