Bornholm Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Bornholm Lokalforening

I Red Barnets lokalforening på Bornholm arbejder en gruppe engagerede frivillige for at give udsatte børn og deres familier en håndsrækning. 

Vi har valgt at fokusere på 3 områder: En familieoplevelsesklub, en genbrugsbutik og landsindsamlingen. 


Familieoplevelsesklub
I klubben sikrer stabile frivillige kræfter udsatte børn gode og givende oplevelser sammen med deres forældre og søskende i et positivt og inkluderende fællesskab med andre familier. Målgruppen for aktiviteterne er familier, som ikke selv har det økonomiske og menneskelige overskud til selv at arrangere oplevelser og aktiviteter. De frivillige planlægger og afvikler 10 årlige ture og arrangementer samt en årlig lejr. 


Genrbugsbutik
På Lille Torv i Rønne ligger en genbrugsbutik med en lang historik. Her modtager engagerede frivillige brugt tøj fra hele Bornholm. De sorterer, vasker og sælger tøjet, og de er på den måde med til at skaffe midler til både lokalforeningens aktiviteter og Red Barnets arbejde generelt.

Åben mandag til fredag fra Kl. 10-17 og lørdag fra kl. 10-13.
Telefon i åbningstiden: 25672353.


Landsindsamling
Hvert år i september afvikler Red Barnet landsindsamling, og på Bornholm samles der også ind. 

Har du lyst til at være frivillig på en af ovenstående aktiviteter, eller har du mod på at starte nye aktiviteter op, kan du kontakte forperson Kim Lintrup på formandbornholm@redbarnet.dk


Nyheder
Ny bestyrelse i Red Barnet, Bornholm

Kontakt

Kommunikationsansvarlig
Clara Prip
Mail: kommunikationslederbornholm@redbarnet.dk

Genbrugsbutik
Bente Kofod
Tlf.: 25672353